Sport

MM Stoica, mesaj emoționant după plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB: „Îți mulțumesc din toată inima!”

MM Stoica a avut un mesaj emoționant la despărțirea de Nicolae Dică de la FCSB, mulțumindu-i pentru tot ce a făcut la echipă.
01.11.2022 | 20:08
MM Stoica mesaj emotionant dupa plecarea lui Nicolae Dica de la FCSB Iti multumesc din toata inima
MM Stoica, mesaj emoționant la despărțirea de Nicolae Dică de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul vicecampioanei României este sigur că „Nick” va avea parte de un succes mare în cariera de antrenor în curând.

MM Stoica, mesaj emoționant la despărțirea de Nicolae Dică de la FCSB

MM Stoica a avut un mesaj emoționant la despărțirea de Nicolae Dică de la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SuperLiga cu Horia Ivanovici, postând mai multe cuvinte frumoase pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

„La 42 ani, cu două calificări în grupe + una în primăvara europeană într-o perioadă sterilă a fotbalului românesc, Nicolae Dică se plasează excelent în istoria roș-albastră și ca antrenor, nu doar ca jucător.

Eu îți mulțumesc din toată inima, Nick, și sunt convins că pasiunea și dedicația cu care muncești te vor răsplăti în curând!”, a fost mesajul lui MM Stoica.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, criticat din nou de Gigi Becali

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Mihai Stoica, despre care a spus că trebuia să plătească primul după antrenor: Dacă și-a dat demisia o să găsim o alternativă. Nu vorbim de demisii acum. Ce joc? A fost vreun joac aseară?

A fost țurca. Au fost niște spiriduși care dădeau mingea la adversari. Era circ. Și eu puteam să joc fotbal așa. Ce era fotbal?

ADVERTISEMENT

Nomal că e vina antrenorului, a jucătorilor nu poate fi. Când toată echipa joacă circ, unul singur e vinovat, ăla care îi antrenează. Dacă nimeni nu leagă 5 pase, e vina antrenorului”.

„Vina o au toți din club. Atât timp cât echipa nu joacă nimic, toți sunt vinovați. Ar trebui să răspundă, dar la mine nu răspund că sunt prietenii mei.

ADVERTISEMENT

Fratele (n.r. – Mihai Stoica) trebuia să plătească primul după antrenor, că el este în locul meu acolo. Primul, dar e fratele meu, ce să fac?”, a mai spus Gigi Becali, la TV ProArena.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 5,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT