ADVERTISEMENT
Fotbal international

MM Stoica, mesaj incendiar împotriva lui CTP: “A fost copil de mingi în Cupa Davis”

Autor: Gabriela Gheorghe | 27.11.2020 | 17:28
MM Stoica, mesaj incendiar împotriva lui CTP:
Mihai Stoica asista la meciul de fotbal dintre FCSB si Academica Clinceni, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 10 februarie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ziaristul Cristian Tudor Popescu l-a atacat pe Diego Armando Maradona după ce fostul mare fotbalist a murit miercuri. Mihai Stoica de la FCSB l-a ironizat pe CTP după vorbele pe care le-a folosit la adresa celui mai mare fotbalist din istorie. 

ADVERTISEMENT

Recent, argentinianul a suferit o operație grea, pe creier. Operația a decurs bine și la doar o zi după, argentinianul a ieșit din spital.

Chiar dacă trecuse cu bine peste intervenția chirurgicală, Maradona a murit miercuri seara, la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

ADVERTISEMENT

”Nu-l mai lăudau Pelé, Messi și Ronaldo pe Diego”

În mesajul lui pentru jurnalist, MM a spus că staruri ale fotbalului mondial ca Pele, Messi sau Ronaldo l-au lăudat pe argentinian. Mihai Stoica l-a ironizat pe jurnalist spunând că acesta este mai nou specialist în fotbal.

„Știam că nea ctp e specialist dă tenis, doar a fost copil de mingi la Cupa Davis. Acum văd că e și pă fotbal. Nu i-a plăcut Maradona. Dacă se pronunța nea ctp mai devreme, nu-l mai lăudau Pelé, Messi și Ronaldo pe Diego. Să nu intre în gura lui. În gura ctp ului”,este mesajul lui MM Stoica, de pe pagina lui de Facebook.

ADVERTISEMENT

Jorge Valdano spunea că selecționerul Argentinei, Carlos Bilardo, le zicea fotbaliștilor că un jucător din această țară ar trebui să stea tot timpul cu mingea la picioare. Din această cauză, într-o zi, Maradona s-a apucat să jongleze cu balonul oriunde era, chiar și la sala de mese, ceea ce l-a impresionat pe selecționer. Ultima dorință a lui Maradona a fost să fie îmbălsămat și expus pentru ca toți cei care au ținut la el să vină să îl vadă.

«Vedeți? D-asta e el Maradona»

„Eram la Berlin, în așteptarea unui meci. Carlos Bilardo, selecționerul Argentinei, insista că trebuie sa ne îmbunătățim tehnica. Cum era genul de om obsedat de anumite idei, ne-a tot repetat că un jucător argentinian ar trebui să-și trăiască viața cu mingea la picioare permanent. «Dimineața, la prânz, seara și noaptea cu mingea».

ADVERTISEMENT

O repeta zilnic, până într-o zi când Maradona a ieșit din camera lui jonglând cu mingea, a intrat în lift jonglând, a ajuns în sala de mese jonglând cu mingea, s-a așezat și, fără sa lase mingea să cadă, a început să ciugulească din pâine.

Bilardo a intrat în cameră, l-a văzut și a început să zâmbească, mândru că are dreptate. «Vedeți? D-asta e el Maradona». De fiecare dată când spuneam povestea asta zâmbeam, azi, mă învăluie în tristețe”, a scris fostul coechipier al lui Maradona, într-un editorial pentru Guardian. Maradona a fost înmormântat în capitala Argentinei.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!