Sport

MM Stoica, neîncrezător înainte de CFR Cluj – FCSB: „Și cu o victorie a noastră, ei rămân favoriți! Dan Petrescu e argumentul lor”

MM Stoica nu este încrezător înainte de duelul dintre CFR Cluj și FCSB, fiind de părere că argumentul principal al campioanei României este Dan Petrescu.
16.04.2022 | 00:10
MM Stoica neincrezator inainte de CFR Cluj  FCSB Si cu o victorie a noastra ei raman favoriti Dan Petrescu e argumentul lor
MM Stoica, neîncrezător înainte de CFR Cluj - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului este de părere că și dacă echipa lui Toni Petrea se va impune în „Gruia”, CFR Cluj păstrează șansele mai mari la titlu.

MM Stoica, neîncrezător înainte de CFR Cluj – FCSB

MM Stoica nu este atât de încrezător înaintea partidei dintre CFR Cluj și FCSB, nefiind convins că o victorie a „roș-albaștrilor” poate reaprinde lupta la titlu:

ADVERTISEMENT

„Și cu o victorie a noastră, CFR rămâne favorită. Noi nu am bătut niciodată CFR-ul cu Dan Petrescu antrenor, e o constatare.

Mă refer la meciurile care mai contau, pentru că victoria de atunci când a marcat Teixeirea nu mai conta la nimic.

ADVERTISEMENT

CFR față de alți ani pierde puncte în ultimele minute, dar Dan Petrescu e un argument pe banca lor”.

„Noi așteptam foarte mult de la Coman!”

MM Stoica a continuat și a făcut o paralelă cu alte sezoane ale FCSB-ului, spunând că lucrurile nu s-au schimbat atât de mult la echipă, dar i-a atras atenția lui Florinel Coman, despre care a spus că era așteptat să fie unul dintre jucătorii importanți ai vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florinel Coman poate fi împrumutat la Farul în sezonul următor.

„Noi suntem la fel, noi așteptam foarte mult de la Coman, care era unul dintre cei mai buni din echipă, care la un moment dat părea mai bun decât Man.

ADVERTISEMENT

Noi suntem tot pe-acolo. Eu spun cum văd lucrurile. Și cu Kovacs la centru, ar fi o minune să batem. Am auzit că va juca Bălgrădean titular, deci va fi Petrila în teren. Cred că e obligat să-l bage pe Bălgrădean, pentru că are experiență față de Hindrich”.

„Petrescu domină și conduce autoritar fotbalul românesc. Pentru mine are dreptate. Eu am spus înaintea meciului lor cu Craiova, că va juca pe stânga cu Omrani, ca să-l bage pe Neguț.

A intrat Petrila și a dat gol cu o centrare din partea dreapta a lui Omrani. Și Petrila mi se pare un fotbalist foarte bun”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT