Sport

MM Stoica, noi contre cu oficialii FRF: „Nu am fost lăsat să merg în deplasare cu naționala!”

MM Stoica a avut noi contre cu oficialii Federației Române de Fotbal, spunând că nu a fost lăsat să meargă într-o deplasare a echipei naționale.
29.09.2023 | 21:05
MM Stoica noi contre cu oficialii FRF Nu am fost lasat sa merg in deplasare cu nationala
MM Stoica, noi contre cu oficialii FRF. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mangerul general al vicecampioanei României a spus că a vrut să meargă într-o deplasare a echipei naționale a României la un meci cu Malta, însă i s-a spus că nu poate să vină alături de „tricolori”.

MM Stoica, noi contre cu oficialii FRF

Mihai Stoica a avut noi contre cu oficialii Federației Române de Fotbal, spunând că nu a fost lăsat să meargă într-o deplasare a „tricolorilor” în Malta, moment în care Andrei Vochin i-a pus mai multe întrebări, pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica – Am vrut să merg și eu în deplasare cu echipa națională la un meci cu Malta, dar n-am fost lăsat.

Andrei Vochin – Cum așa?

Mihai Stoica – Mi s-a spus că nu este voie ca un conducător de club să participe la o deplasare a naționalei, dar am văzut alți conducători care au mers.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin – Cine a mers?

Mihai Stoica – Nu mai știu sigur și îmi fac mea culpa dacă îmi amintesc greșit, dar a fost și domnul Varga.

Andrei Vochin – Imposibil!

„Eu îl întrebasem pe Vali Argăseală”

„Eu îl întrebasem pe Vali Argăseală dacă se poate, mi-a spus că nu se poate și nu vreau să mă fac de râs pe-acolo dacă nu sunt dorit.

ADVERTISEMENT

Dacă mi se spune da, dar să fac o hârtie, o făceam. Dar dacă mi se spune nu, n-am de ce să mă apuc eu să fac o hârtie și să insist”, a continuat Mihai Stoica.

„Mi s-au părut antipatici comuniștii pentru că era frig, pentru că era birocrație, dar mai enervanți mi se par corporatiștii și limbajul lor.

ADVERTISEMENT

Degeaba știi engleză la nivel academic, dacă nu spui nimic. Când aud de mentoring, mi se face dor de comuniști. Unul își trecuse în CV că a fost la workshopuri”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,24 este cota pentru „12” la meciul FCSB – U Cluj

ADVERTISEMENT