Sport

MM Stoica, reacție dură la ironia lui Sorin Cârțu de la Fanatik SuperLiga: „Toată lumea la detectorul de minciuni”

MM Stoica i-a replicat acid lui Sorin Cârțu după acuzele de blat de la meciul FCSB - Hermannstadt. Ce a spus managerul general al FCSB.
17.12.2023 | 18:46
MM Stoica reactie dura la ironia lui Sorin Cartu de la Fanatik SuperLiga Toata lumea la detectorul de minciuni
Mihai Stoica a ripostat dur după declarațiile lui Sorin Cârțu de la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica i-a aruncat colacul de salvare lui Andrea Compagno, iar managerul general al FCSB a trecut apoi la atac după declarațiile lui Sorin Cârțu de la FANATIK SUPERLIGA.

MM Stoica, după ironiile la Sorin Cârțu: „Nu mai are nicio legătură cu Universitatea Craiova”

Mihai Stoica nu vede o problemă prin faptul că Baba Alhassan a fost transferat de FCSB chiar înainte meciului cu Hermannstadt și îi dă un exemplu fostului oficial din Bănie: „Sorin Cârțu este analist la o emisiune de profil, nu mai are nicio legătură cu Universitatea Craiova. Dar când s-a dus Borza la Rapid s-a mai comentat în vreun fel? Oamenii vorbesc, foarte frumos. Dacă nu spunea chestia asta nu mai era citat.

ADVERTISEMENT

Poate unii care au experiență la chestii de genul ăsta spun că au pus 200.000 în plus. Dar unii trebuie să spună să se dea la o parte. Jucătorii trebuiau să știe, nu?

Eu zic ca nu mai sunt blaturi în fotbalul românesc. Înainte se făceau. Blat înseamnă când sunt plătit să mă dau la o parte. Dacă am o simpatie pentru o echipă și joc cu frâna trasă e altceva, nu blat. E altceva, chiar dacă oricum nu e normal”, a spus managerul general al FCSB, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

MM Stoica aduce aminte de episodul Bălgrădean: „Cel mai urât lucru care mi s-a întâmplat vreodată”

Mihai Stoica și-a continuat discursul și a venit cu un alt exemplu: „Dacă ieri era ceva, băgau și ei la altă echipă. Gata, detector de minciuni pentru toți cei implicați. Lui Bălgrădean, Marian Copilu i-a zis nu le spune că ai semnat. Și a greșit flagrant la un gol.

Singura dată în viața mea în care am înregistrat pe cineva. L-am adus când se plimba pe stradă. A venit și mi-a zis ‘presidente, voiam să îți spun, dar…’. Aia trebuia mers la Comisia de Etică. Cel mai urât lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Ironia lui Cârțu nu mă deranjează, așa e el”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, declarații incendiare la Fanatik SuperLiga: „Îmi explic acum prețul pe Baba Alhassan”

Sorin Cârțu a trimis „săgeți” către FCSB și a dezvăluit că Hermannstadt a vrut să îl cedeze pe mijlocașul ghanez în Bănie pentru o sumă de două ori mai mică: „Nu știu ce să spun… Așa, dacă aș fi răutăcios, m-am uitat aseară la meci, cum a jucat FCSB, și îmi explic acum prețul pe Baba Alhassan…

Eu știu că nouă, când am vrut să-l luăm la vremea respectivă, ni l-au propus la vreo 300-400 de mii de euro. Și noi nu am vrut să dăm banii ăia.

ADVERTISEMENT

Știi că a mai fost o discuție anul trecut. Și ni-l dădeau cu vreo 400 de mii. Dacă aș fi răutăcios, dar nu sunt, aș spune că înțeleg prețul mai mare plătit de FCSB”, a surprins fostul președinte al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.90 este cota pentru „GG” la meciul Poli Iași - FCSB