Sport

MM Stoica se răscoală împotriva ultrașilor: „Mi se pare mai grav un cântec împotriva fiicei mele decât asta cu ungurii! Kovacs le-a făcut bine”

MM Stoica se răscoală împotriva ultrașilor, comentând incidentele petrecute la duelul dintre FC U Craiova 1948 și CS Mioveni, când Istvan Kovacs a oprit meciul din cauza scandărilor xenofobe.
01.04.2022 | 21:20
MM Stoica se rascoala impotriva ultrasilor Mi se pare mai grav un cantec impotriva fiicei mele decat asta cu ungurii Kovacs lea facut bine
MM Stoica se răscoală împotriva ultrașilor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului consideră că Istvan Kovacs a luat decizia corespunzătoare pentru a-i potoli pe olteni și a amintit de cântecul oribil făcut de galeria lui Dinamo la adresa fiicei sale, pe care îl consideră mai grav decât alte scandări.

MM Stoica se răscoală împotriva ultrașilor

MM Stoica s-a răsculat împotriva scandărilor ultrașilor, amintind de galeria lui Dinamo, care a compus un cântec mai mult decât jignitor la adresa Teodorei, fiica managerului FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Discuția a pornit de la felul în care a gestionat Istvan Kovacs scandările xenofobe ale fanilor olteni, la partida dintre FC U Craiova 1948 și CS Mioveni, scor 1-1:

„Dar să facă o galerie de 10.000 de oameni un cântec împotriva fiicei mele vi se pare normal? Aia mi se pare mai grav decât să strigi asta cu ungurii, cu afară din țară. Nimeni n-a luat nicio măsură.

ADVERTISEMENT

Bine dacă eram ungur… nu e ok, sunt multe chestii care nu sunt ok pe stadioane, că se înjură, de aia e stadion, dar eu unul să fiu sincer mă făceam că nu aud.

Ce e aşa mare… Din moment ce plăteşti amenzi şi ai terenul suspendat, iar în continuare aruncă torţe… nu se pot controla! Le-a făcut bine Kovavs până la urmă. I-a speriat

ADVERTISEMENT

„Kovacs a gândit-o perfect și i-a ieșit foarte bine, i-a speriat și i-a potolit”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Poate Dinamo e prea relaxată că s-a salvat de la retrogradare”

MM Stoica a comentat și situația de la Dinamo, fiind de părere că echipa lui Dusan Uhrin Jr. s-a relaxat datorită problemelor de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, cluburi care practic sunt deja retrogradate:

ADVERTISEMENT

„Azi n-am prins o zi mai bună, am prins o zi mai proastă, așa că nu luați de bună tot ce spun. Am văzut și eu declarațiile lui Grădinaru că o să dea Dinamo 2-3 goluri…

Dacă CSA Steaua bate pe Petrolul se complică situația și în Liga 2. Poate Dinamo e prea relaxată că s-a salvat de la retrogradare”.

„Un sistem nou, cu doi atacanți de careu, Carp a venit ca închizător, e o împrovizație, Grădinaru e improvizație, Filip joacă pe toate posturile, dar e certat de toată lumea”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT