Sport

MM Stoica, sincer după FCSB – UTA 2-1: „Era să intrăm în istoria universală a prostiei!”

MM Stoica a fost sincer după victoria obținută de FCSB în duelul cu UTA, scor 2-1, în care vicecampioana României a primit un gol pe final.
17.10.2022 | 22:30
MM Stoica sincer dupa FCSB  UTA 21 Era sa intram in istoria universala a prostiei
MM Stoica, sincer după FCSB - UTA 2-1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a mai spus echipa ar fi intrat în „istoria universală a prostiei” dacă ar mai fi primit încă un gol în prelungiri, în afară de cel de la Claudiu Keșeru.

MM Stoica, sincer după FCSB – UTA 2-1

MM Stoica a fost sincer după victoria FCSB-ului cu UTA, analizând victoria obținută de vicecampioana României: De când Toni s-a dus la Chindia, mergem cap la cap, e perfect. Merge pariul perfect.

ADVERTISEMENT

Stă în picioare, suntem la egalitate cu Farul, nu ştiu golaverajul. Petrolul era să-mi strice calculele, care era la un pas. 

Am reuşit să marcăm două goluri, am reuşit să facem situaţii periculoase, Darius Olaru a spart gheaţa cu un gol senzaţional”.

ADVERTISEMENT

„Cordea îşi continuă evoluţiile bune. Ce m-a mirat enorm a fost că l-au admonestat mulţi spectatori pe Creţu, care a făcut multe meciuri bune în ultima perioadă.

Octavian Popescu a intrat bine, chiar foarte bine, a avut cifre bune, iar în sfârşit a fost periculos”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Am luat un gol stupid!”

MM Stoica a continuat și a explicat că un aspect negativ este că FCSB a primit un gol stupid pe final, după o greșeală de poziționare în apărare:

„Negativ e că am luat un gol stupid. Era să intrăm în istoria universală a prostiei. În minutele de prelungire să plecăm de la stadion fără cele trei puncte

ADVERTISEMENT

N-am spus că mi-a plăcut, am subliniat aspectele pozitive. E normal să fie mai greu când jucăm la trei zile, dar o să vedeți cum vom arăta când jucăm la săptămână”.

„Nu luați de bun Silkeborg, asta a fost altceva, a fost gândit greșit, în fine. Luați meciul cu Anderlecht, luați meciul cu West Ham și o să vedeți că noi le-am dominat pe ambele”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: