Sport

MM Stoica, ultimele informații despre accidentarea lui Risto Radunovic: „Va pleca la Belgrad!”

MM Stoica a oferit ultimele informații despre accidentarea suferită de Risto Radunovic la meciul dintre Muntenegru și Finlanda, scor 0-2.
28.09.2022 | 21:38
MM Stoica ultimele informatii despre accidentarea lui Risto Radunovic Va pleca la Belgrad
MM Stoica, ultimele informații despre accidentarea lui Risto Radunovic. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că fundașul stânga urmează să plece la Belgrad, unde să fie tratat de Marijana Kovacevic.

MM Stoica, ultimele informații despre accidentarea lui Risto Radunovic

MM Stoica a oferit ultimele informații despre accidentarea lui Risto Radunovic, despre care spune că în mod normal poate dura 3-4 săptămâni, însă dacă acesta va alege să se trateze la Marijana Kovacevic șansele sunt să își revină în 3-4 zile. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce se întâmplă cu Risto Radunovic imediat după ce s-a accidentat la meciul Muntenegrului cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

„Radunovic are o leziune pe aductori, care ar trebui să-l țină 3-4 săptămâni. Vom decide cu el dacă va merge la Belgrad, pentru a-i trata leziunile și să se refacă în 3-4 zile.

Edjouma e ultimul venit de la Belgrad și când s-a întors ne-a spus că ’C’est magique!’. Radunovic cred că va merge acolo mâine sau poimâine, n-am apucat să vorbesc cu el”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

La meciul cu Finlanda, Risto Radunovic a ieșit accidentat în minutul 25, la scorul de 0-0, când muntenegrenii jucau cu un om în minus după eliminarea lui Zarko Tomasevic.

  • 30 de ani are Risto Radunovic

Risto Radunovic, decisiv în acest sezon pentru FCSB

Risto Radunovic a avut un start de sezon bun la FCSB, reușind să fie decisiv în două meciuri cruciale jucate de vicecampioana României în preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, Radunovic a executat penalty-ul din finalul meciului cu Saburtalo, scor 4-2, care i-a dus pe elevii lui Nicolae Dică în turul doi preliminar.

Apoi, tot Radunovic transforma o lovitură de la 11 metri în meciul retur cu Viking, scor 3-1, după ce Florinel Coman fusese faultat în careu chiar la ultima fază a confruntării.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Risto Radunovic a jucat 12 meciuri în toate competițiile pentru FCSB, având două goluri și oferind o pasă decisivă.

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Risto Radunovic, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO la FCSB – FC Argeș: 1,57 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT