News

Moarte suspectă a unui român de 27 de ani. Tânărul a căzut de pe un pod din Napoli. Ipoteza luată în calcul de anchetatori

12.05.2020 | 11:23
Moarte suspecta a unui roman de 27 de ani Tanarul a cazut de pe un pod din Napoli Ipoteza luata in calcul de anchetatori
ADVERTISEMENT

Un român de 27 de ani a căzut 15 metri în gol de pe un pod din Napoli, iar impactul i-a fost fatal. Autoritățile încearcă acum să afle modul producerii tragediei și au deja o ipoteză probabilă.

Moarte suspectă a unui român de 27 de ani. Tânărul a căzut de pe un pod din Napoli

O tragedie a avut loc în aceste zile în orașul italian Napoli. Trupul unui cetățean român a fost găsit duminică, sub podul San Rocco din cartierul Frullone.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, se pare că un bărbat din țara noastră, în vârstă de 27 de ani, a căzut în gol de la peste 15 metri, iar impactul nu i-a dat nicio șansă de supraviețuire.

Potrivit publicației Il Mattino, anchetatorii nu exclud ca tânărul român să se fi aruncat de pe pod. În acțiunile pentru recuperarea trupului românului, pompierii au intervenit cu vehicule speciale.

ADVERTISEMENT

Asupra trupului cetățeanului român au fost găsite cheile și un telefon mobil. Niciun document de identificare nu a fost semnalat, mai anunță sursa citată.

Variantele luate în calcul de anchetatorii cazului de la Napoli

Presa din Napoli anunță că anchetatorii italieni au demarat deja procedurile de identificare a victimei. Din datele preliminare se pare este vorba despre un tânăr de origine română, cu inițialele M.A.C., în vârstă de 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Cercetările în acest caz continuă, pentru a se putea stabili cu exactitate cauzele care au dus la moartea băiatului.

Deocamdată, cea mai probabilă ipoteză este că a fost un gest voit al tânărului, însă anchetatorii nu exclud nici alte variante.

ADVERTISEMENT

După examenul de autopsie, oamenii legii din Italia spun că pot apărea alte informații legate de această tragedie de la Napoli.

ADVERTISEMENT