News

Moarte suspectă la Sinaia. Un bărbat a căzut de la balconul unui bloc

27.04.2021 | 15:39
Moarte suspecta la Sinaia Un barbat a cazut de la balconul unui bloc
Tragedie în Cluj! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Tragedie la Sinaia unde un bărbat a fost găsit mort după ce a căzut de la balconului unui bloc. 

În vârstă de 41 de ani, victima a murit, luni seara, în jurul orelor 19.00. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

ADVERTISEMENT

O ipoteză ar fi aceea că bărbatul se afla într-o stare de ebrietate. Victima s-ar fi aplecat prea mult peste balustrada terasei şi a căzut în gol, de la o înălţime de şase metri, conform Adevărul.

Moarte suspectă la Sinaia. Poliția a deschis o anchetă

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că cele sesizate se confirmă, cât şi un echipaj al ambulanţei care a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, ulterior fiind  declarat decesul bărbatului”, potrivit Poliţiei Prahova.

ADVERTISEMENT

Conform procedurilor, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Momentan nu există suspiciuni de omor în cazul bărbatului de 41 de ani găsit mort în fața unui bloc din Sinaia.

ADVERTISEMENT

Recent, o altă tragedie s-a petrecut la Botoșani. Cadavrul unei femei a fost găsit carbonizat pe un câmp. Este vorba de o persoană de 43 de ani. Tragedia s-a petrecut pe raza localităţii Tudora, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Oficialii IPJ susţin că principala ipoteză cu privire la cauza decesului femeii este sinuciderea.

“Femeia a fost găsită decedată pe un teren extravilan, la o distanţă de aproximativ opt kilometri de locuinţa sa. Corpul acesteia era carbonizat. Verificările efectuate până în acest moment ne conduc la ipoteza conform căreia aceasta ar fi comis un act suicidal. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele”, a afirmat Nenişcu, conform Ziare.com

ADVERTISEMENT