Sport

Moartea lui Kobe Bryant aduce noi controverse! Una dintre fiicele legendei NBA nu apare în testament

21.03.2020 | 14:01
Moartea lui Kobe Bryant aduce noi controverse Una dintre fiicele legendei NBA nu apare in testament
ADVERTISEMENT

Moartea lui Kobe Bryant continuă să aducă noi controverse, iar presa din Sua a scos la iveală faptul că una dintre fiicele starului NBA nu a fost trecută în testament. Este vorba despre Capri, fetița lui Kobe în vârstă de doar nouă luni.

Moartea lui Kobe Bryant aduce noi controverse

Kobe Bryant, legenda lui LA Lakers, a murit la vârsta de doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Tragedia a fost cu atât mai mare cu cât la bord se afla și Gianna, fiica în vârstă de doar 13 ani a jucătorului de baschet.

ADVERTISEMENT

În urma morții sale au apărut noi controverse conform cărora Capri, fiica cea mică a starului NBA, în vârstă de doar nouă luni, nu a fost inclusă în testamentul sportivului.

Vanessa Bryant, fosta soție a lui Kobe și agentul ei, Rob Pelinka, agentul ei au depus documentele pentru modificarea testamentului legendei NBA, iar acesta nu fusese modificat în urma nașterii lui Capri.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu își închipui tragedia

Cel mai probabil, Kobe Bryant a uitat să modifice testamentul după nașterea lui Capri, pentru că el nu avea nicio problemă de sănătate și nimic nu prevestea tragedia care s-a întâmplat.

Eu şi fetele mele vrem să le mulţumim milioanelor de oameni care şi-au arătat susţinerea şi iubirea în această perioadă îngrozitoare. Vă mulţumim pentru toate rugăciunile voastre.

ADVERTISEMENT

Categoric aveam nevoie de ele. Este imposibil să-mi imaginez viața fără ei”, și-a început soția lui Kobe Bryant mesajul după tragedie.

„Suntem total devastate după ce i-am pierdut brusc pe iubitul meu soţ, Kobe – tatăl extraordinar al copiilor noştri; şi pe frumoasa şi dulcea mea Gianna – o fiică iubitoare, grijulie şi minunată şi o soră extraordinară pentru Natalia, Bianka şi Capri”, a mai spus Vanessa Bryant.

ADVERTISEMENT
  • La 550.000.000 de dolari este estimată averea lui Kobe Bryant pe care o va lăsa familiei