Life

Moartea plină de mister a unui actor român. A decedat după ce i-a cântat o cucuvea la geam mai multe zile, fără să aibă probleme de sănătate

Moartea plină de mister a unui actor român. Soția spune că nu avea probleme de sănătate, dar și-a găsit sfârșitul după ce o cucuvea a tot cântat la geamul lor.
25.09.2022 | 21:45
Moartea plina de mister a unui actor roman A decedat dupa ce ia cantat o cucuvea la geam mai multe zile fara sa aiba probleme de sanatate
Moartea plină de mister a unui actor român. A decedat după ce i-a cântat o cucuvea. Foto: Colaj Fanatik / Pixabay și Facebook
ADVERTISEMENT

Emilian Cortea este un actor român renumit în Pitești, care a profesat mai bine de 30 de ani. Acesta s-a stins din viață într-un mod bizar.

Moartea plină de mister a unui actor român din Argeș. Nu avea probleme de sănătate, conform soției

Femeia care i-a fost alături actorului în ultimii ani a povestit că soțului i-a tot cântat o cucuvea la geam.

ADVERTISEMENT

Moartea actorului Emilian Cortea este învăluită de mister pentru că, spune soția, nu avea probleme cu inima și nici vreo afecțiune severă care să îi fi pricinuit decesul și totuși, el a murit după ce a auzit cântecul cucuvelei zile la rând.

Singurele lucruri de care a suferit bărbatul au fost niște dureri în piept în ultimele zile, dar nu a vrut să meargă la spital pentru a investiga ce se întâmplă. Mai mult, faimosul actor chiar spunea că nu o să moară din cauza aceasta.

ADVERTISEMENT

„În trecut a avut două mici accidente vasculare. Nu era cardiac. Respira cam greoi în ultima vreme, asta am observat.

Și spunea de vreo două săptămâni că îl doare în piept, dar nu era ceva deosebit, l-am îndemnat să meargă la doctor și a zis: Stai liniștită, nu mor”, a spus partenera lui de viață pentru Ziarul Argeșul.

ADVERTISEMENT

Femeia spune că moartea soțului a fost prevestită de o cucuvea

În popor se spune că dacă o cucuvea cântă de mai multe ori la aceași casă, ea anunță moartea cuiva care locuiește acolo.

Așa au crezut și Emilian Cortea și partenera lui de viață, doar că s-au gândit că poate fi vorba despre niște vecini mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Iubita actorului a povestit că o cucuvea le-a tot cântat vreme de o săptămână și ulterior a avut loc și decesul partenerului ei. De altfel, ea a explicat că au existat și alte semne care îi prevesteau moartea:

„Casa noastră este la marginea unei păduri. De o săptămână o cucuvea tot cânta noaptea. Am auzit-o și eu, a auzit-o și el.

O muri vreun bătrân din vecinii noștri, ne-am zis. El a și avut un vis în care se făcea că se întâlnește cu un actor de la Pitești care a murit demult.

S-au îmbrățișat și s-au sărutat pe obraji. Când pupi pe cineva mort, e un semn foarte rău”, a mai spus partenera lui Emilian Cortea.

Emilian Cortea a murit din cauza unui infarct, spune soția, chiar dacă nu i s-a făcut autopsie pentru ca adevărata cauză a decesului să fie confirmată.

ADVERTISEMENT
Tags: