Sport

Dinamo, premieră după Revoluție! Biletele pentru meciul cu U Cluj, epuizate în 48 de ore. Update exclusiv

Dinamo a bătut toate recorudile pentru returul barajului cu Universitatea Cluj, iar clubul a vândut toate cele 12.000 de bilete în doar 48 de ore, iar pe stadion se anunță o atmosferă incendiară.
25.05.2022 | 17:38
Dinamo premiera dupa Revolutie Biletele pentru meciul cu U Cluj epuizate in 48 de ore Update exclusiv
Prețuri mici pentru returul barajului dintre Dinamo și U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-05-2022
14:42

Dinamo - Universitatea Cluj se dispută cu casa închisă. Cifre record după 1989

FANATIK a aflat că Dinamo a epuizat toate biletele cu patru zile înainte de meciul salvării cu Universitatea Cluj, iar tichetele nici nu au mai ajuns să fie comercializate la casele de la stadion, lucru fără precedent după Revoluție.

Astfel, stadionul lui Dinamo va fi din nou arhiplin după mulți ani, în ceea ce se anunță a fi ultimul meci al „câinilor” pe bătrâna arenă din Ștefan cel Mare.

24-05-2022
13:26

Nebunie cu biletele la Dinamo - U Cluj. Ne apropiem de sold-ut!

Din informațiile FANATIK, până acum s-au vândut peste 10.000 de bilete pentru meciul Dinamo – U Cluj. În total au fost scoase la vânzare 12.000 de tichete și sunt șanse mari ca toate tichetele să se epuizeze până la finalul zilei de marți și la casele de bilete să nu mai rămână nimic.  

24-05-2022
11:21

Dinamo a vândut 5.000 de bilete pentru meciul cu U Cluj

FANATIK a aflat că până marți, 24 mai, ora prânzului, suporterii lui Dinamo au cumpărat peste 5.000 de bilete pentru meciul salvării cu Universitatea Cluj.

Deja există multe sectoare sold out la tribuna a doua și tribuna întâi, în timp ce Peluza Cătălin Hîldan este ocupată în proporție de 30%. Din informațiile FANATIK, în acest moment, se comercializează ultimele 4.000 de bilete online, iar restul tichetelor vor fi distribuite la casele de bilete ale stadionului din Ștefan cel Mare.

În total, au fost puse în vânzare 9.202 de bilete online și sunt șanse foarte mari ca partida să se joace cu casa închisă. Stadionul Dinamo are o capacitate de 15.000 de locuri.

23-05-2022
18:07

Fanii lui Dinamo se înghesuie la bilete

Suporterii dinamoviști vor să fie aproape de echipă în încercarea de a se salva de la retrogradare, iar FANATIK a aflat că nu mai puțin de 3.000 de bilete au fost vândute în primele două ore de când au fost puse în vânzare.

În acest ritm, există posibilitatea ca partida retur cu Universitatea Cluj, din returul barajului de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1, programat duminică, 29 mai, de la ora 21:00, să se joace cu casa închisă.

Dinamo a pierdut prima manșă, la Cluj, scor 0-2.

În tur, pe „Cluj Arena”, „șepcile roșii” s-au impus cu 2-0, ultimul gol fiind marcat cu un om în minus, în timp ce Dinamo a lovit bara porții lui Gorcea de două ori.

Prețuri mici pentru returul barajului dintre Dinamo și U Cluj

Dinamo a anunțat deja prețurile biletelor pentru returul barajului cu U Cluj, iar „câinii” cer o mobilizare maximă pentru duelul care poate determina care dintre cele două formații va juca în Casa Pariurilor Liga 1 din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Cel mai ieftin bilet este la peluze, acolo unde prețul este de 5 lei, în timp ce prețul unui tichet pentru tribuna 1 este de 15 lei și prețul unui bilet pentru tribuna II este de 10 lei.

Nu sunt fumător, însă am văzut pe mai multe site-uri că prețul pentru cel mai ieftin pachet de țigări este în jur de 16-17 lei, ceea ce înseamnă că un fumător va plăti pe un bilet la VIP mai puțin decât pe două pachete de țigări, și anume 30 de lei.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor a fost stabilit pentru ca stadionul din „Ștefan cel Mare” să fie plin la cel mai important meci al lui Dinamo din acest sezon.

Prețurile biletelor pentru Dinamo – U Cluj:

  • VIP: 30 lei
  • TRIBUNA 1: 15 lei
  • TRIBUNA 2: 10 lei
  • PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 5 lei
  • PELUZA SUD: 5 lei

„Un meci pentru istorie!”

Dinamoviștii au postat un comunicat înaintea duelului cu U Cluj din returul barajului și își doresc un stadion plin: „Un meci pentru istorie Suporteri din toate generațiile, din București, din țară și din străinătate, foști jucători și antrenori de legendă în fotbalul nostru, copii și juniori crescuți în Ștefan cel Mare și foști sportivi care au cunoscut performanța în alb și roșu vor fi prezenți pe stadionul Dinamo la meciul cu Universitatea Cluj pentru un loc în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dinamo București vs Universitatea Cluj (duminică, 29 mai, ora 21:00) este mai mult decât un meci. Trecutul, prezentul și viitorul echipei noastre se regăsesc într-un meci pentru toate generațiile de dinamoviști.

Biletele pot fi achiziționate online prin Bilete.ro sau de la casele stadionului Dinamo, conform programului comunicat de partenerul oficial de ticketing al clubului”.

ADVERTISEMENT
Postarea dinamoviștilor. Sursă foto: Captură/Facebook
Postarea dinamoviștilor. Sursă foto: Captură/Facebook

„Nu renunțăm, luptăm până la capăt! Din 1948 și până astăzi, 74 de ani doar în prima ligă a fotbalului românesc. Povestea noastră continuă! ÎMPREUNĂ SALVĂM DINAMO!”, s-a mai arătat în comunicatul „câinilor”.

ADVERTISEMENT
Tags: