Life

Moda bunelor maniere a Adelinei Pestrițu, motiv de ironie pentru Speak: „Acel moment când faci mișto de fosta”

A specificat că a publicat doar un „pamflet”, însă oamenii nu au putut să nu facă asocierea cu fosta iubită. Gestul lui Speak care amintește de rubrica de bune maniere a Adelinei Pestrițu?
09.08.2022 | 15:10
Moda bunelor maniere a Adelinei Pestritu motiv de ironie pentru Speak Acel moment cand faci misto de fosta
Speak, ironie la adresa Adelinei Pestrițu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a lansat un adevărat trend cu rubrica sa de bune maniere începută pe TikTok. Unora li s-au părut utile, alții le-au folosit ca pretext pentru a se amuza. Speak, se pare, face parte din a doua categorie.

Speak, videoclip care amintește de fosta relație. Cum a imitat rubrica celebră de bune maniere a Adelinei Pestrițu?

S-au iubit aproximativ doi ani, din 2014 până în 2016, și chiar a scris o piesă în a cărui videoclip și-au ilustrat povestea de dragoste, dar Adelina Pestrițu și Speak s-au despărțit fără a oferi foarte multe detalii.

ADVERTISEMENT

Între timp, fiecare și-a refăcut viața. Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea și au împreună o fetiță, Zenaida-Maria, în vârstă de 5 ani. La rândul lui, Speak se iubește cu Ștefania, căreia i-a cerut să fie soția lui în timp ce se aflau în Asia Express.

Totuși, la mai bine de 6 ani de la separarea de celebra influenceriță, Speak pare că nu a trecut în totalitate peste relație.

ADVERTISEMENT

Este bine-cunoscut faptul că, pe TikTok, Adelina Pestrițu a dat startul unei rubrici în cadrul căreia publică reguli de bune maniere, de la cum să urci corect în lift și cum să consumi anumite preparate culinare.

@adelinapestritu #modabunelormaniere #japan ♬ original sound – Adelina Pestritu

Unii utilizatori ai platformei au considerat chiar utile informațiile, dar o mare parte dintre ei s-au folosit de trend pentru a se amuza.

ADVERTISEMENT

„Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare”

Speak se încadrează în cea de-a doua categorie, căci, recent, a publicat un TikTok din aceeași categorie, în care a demonstrat cum se așază corect hârtia igienică în suport. Totuși, acesta nu a folosit sunetul fostei partenere de viață, ci a preferat să încarce propria melodie.

@iamspeakAcesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Ma rog, faza cu hartia e true! :)))♬ original sound – speak

„Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Mă rog, faza cu hârtia e adevărată”, a scris Speak în descriere videoclipului.

ADVERTISEMENT

Fanii nu a putut să nu observe comparația cu rubrica Adelinei Pestrițu și i-au lăsat o serie de comentarii sugestive. „Acel moment când faci mișto de fosta”, „Aici, simt că o imită pe fosta”, „Ți-e gândul la fosta”, „Toți ne-am dus cu gândul la Adelina”, A fost cu direcție”, sunt doar o parte dintre acestea.

Ce spunea Speak, în trecut, despre finalul relației cu Adelina Pestrițu?

În podcast-ul lui Mihai Morar, Speak a vorbit și despre perioada în care el și Adelina Pestrițu s-au despărțit și motivele care i-au dus în acest punct.

Cântărețul a susținut ca, pe parcursul relației, a încercat să se schimbe de dragul iubitei sale, însă acest lucru i-a adus nefericirea.

„Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu poți. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți.

O singură dată am încercat să fiu altcineva. La început, când eram cu fata asta, în interviuri vorbeam fără accent, pentru că eu văzusem la televizor că nimeni nu vorbea cu accent”, a spus artistul în podcast-ul lui Mihai Morar. 

ADVERTISEMENT