Sport

Moda Euro 2020! Cel mai bine îmbrăcați antrenori de la acest turneu final. Foto

Campionatul European de fotbal, secțiunea fashion! FANATIK propune un top al celor mai bine îmbrăcați antrenori la acest turneu final.
02.07.2021 | 16:48
Moda EURO 2020! Cel mai bine îmbrăcați antrenori de la acest turneu final. Foto
ADVERTISEMENT

Euro 2020 e poate unul dintre cele mai mediatizate turnee finale din istorie, mai ales că se desfășoară după o pauză de cinci ani, în contextul pandemiei de coronavirus care ne-a ținut în casă mai bine de un an de zile, fără a putea vedea verdele crud al unui teren de fotbal.

După ce selecționerul Italiei, Roberto Mancini, a impresionat cu un superb costum Giorgio Armani, cu un sacou care aduce aminte de cel purtat de marele Enzo Bearzot la Campionatul Mondial din 1982, când „Squadra Azzurra” a cucerit titlul mondial, FANATIK revine cu un top al celor mai bine îmbrăcați antrenori de la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Cel mai bine îmbrăcați antrenori de la EURO 2020

Acest top nu poate începe altfel decât cu Roberto Mancini, cel mai „țiplă” selecționer de la acest Campionat Mondial și care a atras atenția multor critici de modă din Italia și nu numai, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa selecționerului.

De altfel, sacoul purtat de Mancini este un tribut adus marelui Enzo Bearzot, care a reușit una dintre cele mai mari performanțe din istoria naționalei de fotbal a Italiei. Costumele staff-ului lui Roberto Mancini și ale jucătorilor italieni de culoare gri-blue au fost primite foarte bine și de către suporteri, care au apreciat alegerea „clasică”, demnă de tradiția Italiei.

ADVERTISEMENT
Costumul în stilul lui Enzo Bearzot al lui Roberto Mancini
Costumul în stilul lui Enzo Bearzot al lui Roberto Mancini.

Gareth Southgate a fost și el o prezență plăcută la acest Campionat European, după ce la Campionatul Mondial din Rusia a făcut senzație cu vesta sa, asortată cu cămașa și cravata. Southgate s-a gătit regulamentar la meciurile de Wembley, unde a apărut cu un costum și o cămașă polo, în timp ce la meciul cu Scoția, a revenit cu un pardesiu impermeabil, care să țină la distanță ploaia. La meciul cu Croația a fost din nou la patru ace, într-un costum Percival de peste 700 de euro.

Gareth Southgate s-a prezentat impecabi la meciul cu Croatia de la EURO, când a îmbrăcat un costum Percival
Gareth Southgate s-a prezentat impecabi la meciul cu Croatia de la EURO, când a îmbrăcat un costum Percival.

Luis Enrique arată excelent cu orice pune pe el! Iar silueta și condiția fizică excelentă îl ajută cu siguranță. Mai ales că are o dietă extrem de strictă și promovează tot timpul stilul de viață sănătos. Antrenorul Spaniei a optat mai mult pentru ținute smart-casual și a lăsat deoparte costumul. Astfel, a apărut într-un pantalon de tip cargo, cu cămașă.

ADVERTISEMENT

În picioare a surprins cu încălțări de la cunoscutul brand Addidas, extrem de la modă mai ales în anii 90, dar care este în vogă și în ziua de azi. La meciul cu Croația a făcut doar o mică modificare și a schimbat pantalonii cu blugii.

Luis Enrique și ținuta sa exemplu pentru stilul smart-casual cu care a impresionat la EURO 2020
Luis Enrique și ținuta sa exemplu pentru stilul smart-casual cu care a impresionat la EURO 2020.

Didier Deschamps, fidel pe viață „The Blues”. Cum a apărut la meciul de la București

Didier Deschamps a rămas fidel culorii bleu, mai ales că fostul mijlocaș și actualul selecționer al Franței a jucat o perioadă pentru Chelsea Londra, echipă care a rămas în sufletul său pentru totdeauna. Astfel, francezul a purtat la Euro o cămașă Oxford, bleu închis asortată cu un sacou care i-a venit ca turnat. Singura problemă a fost faptul că era destul de șifonat.

ADVERTISEMENT
Fostul jucător al lui Chelsea, Didier Deschamps, fidel în continuare culorii bleu
Fostul jucător al lui Chelsea, Didier Deschamps, fidel în continuare culorii bleu.

Joachim Low a trecut foarte brusc de la un stil la altul la Euro 2020. La meciul cu Franța a surprins cu niște pantaloni gri și tricoul de tip navy, o vestimentație foarte îndrăzneață ținânt cont că nu mai este chiar la prima tinerețe. Iar combinația cu încălțările Stan Smith chiar a fost mortală. Nota zece și pentru neamț!

Joachim Low și ținuta sa extrem de tinerească și îndrăzneață de la meciul cu Franța
Joachim Low și ținuta sa extrem de tinerească și îndrăzneață de la meciul cu Franța.

Stefan Tarkovic, selecționerul Slovaciei, a părăsit EURO 2020 în stil mare, deși echipa sa a pierdut cu 5-0 meciul cu Spania. Cravată, din nou vestă și încălțăminte de 50 de euro de la Pepe. Totuși parcă nu se asortează foarte bine, nu?

Stefan Tarkovic, reprezentatul Slovaciei în acest top vestimentar. Sursă foto: Getty Images
Stefan Tarkovic, reprezentatul Slovaciei în acest top vestimentar. Sursă foto: Getty Images.

În cursa pentru titlul de cel mai bine îmbrăcat selecționer de la acest campionat European au rămas Luis Enrique, Gareth Southgate și, bineînțeles, favoritul publicului, Roberto Mancini.

  • 1982 e anul în care Enzo Bearzot a purtat un sacou asemenător cu cel al lui Roberto Mancini, iar atunci Italia a cucerit trofeul
ADVERTISEMENT
Tags: