Sport

Mo Salah rupe tăcerea: ”Nu cer lucruri nebunești”. Ce-și dorește egipteanul pentru a-și prelungi contractul cu Liverpool

Liverpool a reînnoit acordurile cu mai mulți jucători importanți, dar nu și cu Mo Salah, al cărui contract expiră în 2023. Egipteanul și-ar dori o prelungire, dar spune că decizia este în mâna proprietarilor echipei.
11.01.2022 | 22:13
Mo Salah rupe tacerea Nu cer lucruri nebunesti Cesi doreste egipteanul pentru asi prelungi contractul cu Liverpool
Salah a vorbit pentru GQ despre tratativele pentru semnarea unui nou contract cu Liverpool. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp și Liverpool pun bază pe continuitate, au prelungit acordurile cu mai mulți jucători importanți, dar pe listă nu apare Mohamed Salah. Și aceasta în condițiile în care a marcat de 23 de ori în 26 de apariții în toate competițiile.

Înaintea debutului la Cupa Africii Națiunilor, programat astăzi, de la ora 18, contra Nigeriei, GQ a publicat un material dedicat egipteanului. În care acesta vorbește și despre prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

”Vreau să rămân, dar nu este în mâinile mele. Este în mâinile lor”, spune, tranșant, Salah

Salah a venit de la AS Roma în vara lui 2017 pentru suma de 43,9 milioane de lire sterline. Iar actualul contract, semnat în 2018, expiră peste 18 luni, în vara lui 2023.

Prestațiile sale din ultima vreme l-au adus în vizorul mai multor echipe, Real Madrid fiind, potrivit The Sun, cea mai insistentă. Dar și Liverpool dorește să-l păstreze.

ADVERTISEMENT

Deocamdată însă nu s-a bătut palma. Iar Salah spune că totul depinde de proprietarii echipei, cei de la Fenway Sports Group (FSG), care îi cunosc pretențiile.

”Vreau să rămân, dar nu este în mâinile mele. Este în mâinile lor. Ei știu ce vreau. Nu cer lucruri nebunești. Lucurile sunt simple”, a declarat Salah.

ADVERTISEMENT

Egipteanul nu este interesat doar de bani, ci și de respectul FSG

Potrivit celor de la GQ, jucătorul și-ar dori o dublare a acordului actual. Care este de 10,4 milioane de lire sterline, potrivit presei. O valoare pe care agenții jucătorului au catalogat-o drept eronată, fără a oferi însă detalii.

Pe de altă parte însă este vorba și despre recunoașterea meritelor. Despre respectul pe care ar trebui să îl primească din partea celor de la Fenway Sports Group (FSG).

ADVERTISEMENT

”Ceri ceva, iar ei îți demonstrează că vor să-ți ofere pentru că apreciază ceea ce ai făcut pentru club. Sunt aici deja de cinci ani.

Cunosc foarte bine clubul. Iubesc fanii. Fanii mă iubesc. Iar conducerea cunoaște situația. Este în mâinile lor”, precizează Salah.

Probabil însă că oamenii de la FSG consideră că mai au un răgaz. Real Madrid este focusată pe transferul lui Mbappe. Barcelona este în criză financiară. PSG ar putea reacționa doar la vară. Iar cluburile din Manchester și Chelsea nu-l pot contacta direct.

De altfel, nici Klopp nu este îngrijorat legat de modul lent în care se derulează tratativele. ”Știu exact despre ce este vorba în cazul lui Mo.

Vorbim, dar prelungirea unui contract cu un jucător ca Mo nu este ceva care se rezolvă la o ceașcă de ceai, într-o după-amiază. Cred că ceea ce ne dorim cu toții este clar și lucruri ca acesta au nevoie de timp”, a spus germanul.

ADVERTISEMENT