Life

Moment controversat la Survivor România. Ștefania Stănilă, în pericol de eliminare? Andreea Moromete are simbolul imunității, iar fanii nu știu ce să creadă

Moment controversat la Survivor România 2023. Este Ștefania Stănilă în pericol de eliminare? Andreea Moromete are simbolul imunității. Confuzie printre fani.
09.05.2023 | 12:33
Moment controversat la Survivor Romania Stefania Stanila in pericol de eliminare Andreea Moromete are simbolul imunitatii iar fanii nu stiu ce sa creada
Controversă la Survivor România. Fanii nu știu ce să creadă. Sursa foto: Instagram, Captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii Survivor România se întreabă dacă Ștefania Stănilă va fi eliminată sau dacă Andreea Moromete va fi ajutată de simbolul imunității, pe care îl ține ascuns. Este multă confuzie în rândul telespectatorilor.

Moment controversat la Surivor România. Ștefania Stănilă este în pericol de eliminare? Andreea Moromete, nominalizată și ea, deși are simbolul imunității

Survivor România 2023 se apropie de final, iar lupta pentru marele premiu este din ce în ce mai strânsă. În fiecare săptămână rămân tot mai puțini concurenți în competiție, însă tensiunile se amplifică.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan este cel care câștigă Jocul pentru Imunitate în ediția din această seară. Ștefania este votată la nivel colectiv, astfel că obține patru voturi, în timp ce Alexandra Porkolab a primit trei. Krișan o nominalizează pe Andreea Moromete.

Înainte de a începe voturile, Daniel Pavel i-a întrebat pe concurenți dacă au ceva de spus. Mai exact, prezentatorul a vrut să știe dacă există vreun concurent care a găsit simbolul imunității, care era ascuns pe insulă.

ADVERTISEMENT

Simbolul se afla la Andreea Moromete, însă fosta Războinică nu a spus nimic atunci când Daniel Pavel a adresat întrebarea. Astfel, fanii au început o dezbatere pe rețelele de socializare privind scenariul posibil.

Unii fani sunt de părere că Andreea Moromete nu va mai avea voie să folosească simbolul imunității, din moment ce nu a spus nimic atunci când prezentatorul i-a întrebat pe concurenți cine l-a găsit.

ADVERTISEMENT

Miercuri seară, telespectatorii vor afla cine este concurenta care va pleca acasă. Fanii sunt de părere că, dacă Andreea Moromete va fi concurenta eliminată, aceasta nu va putea să se salveze cu ajutorul simbolului.

Un alt scenariu disputat de fani este cel în care Andreea Moromete strânge cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că Daniel Pavel va anunța că ea este cea eliminată. În acest caz, concurenta ar dezvălui că simbolul este la ea și se va salva. În schimb, cea care ar pleca acasă ar fi Ștefania Stănilă.

ADVERTISEMENT

Mulți telespectatori consideră că primul scenariu este cel mai probabil și că Andreea Moromete nu se va putea salva, dacă va fi eliminată. Într-un astfel de caz, simbolul nu o va putea ajuta.

Conflict între Andreea Moromete și Ștefania Stănilă, la Survivor România

În ediția de luni a emisiunii de la Pro TV, la testimoniale, Andreea Moromete a spus cuvinte dure la adresa Ștefaniei Stănilă. În ziua de după eliminarea lui Robert Moscalu, fetele au vorbit despre ieșirea nervoasă pe care Moromete a avut-o la consiliul de eliminare.

Ștefania Stănilă a făcut un pas înspre fosta Războinică, în încercarea de a înțelege rivalitatea dintre ea și Carmen Grebenișan. Andreea Moromete a răbufnit și nu s-a putut abține din plâns.

Ștefania i-a spus Andreei că a șocat-o reacția pe care a avut-o după eliminarea lui Robert. Aceasta din urmă a susținut în continuare că i se pare nedreaptă plecarea bunului ei prieten.

“Plecarea lui Robert mi se pare nedreaptă. Am spus-o. Îmi mențin în continuare, chiar dacă Ștefania e șocată. Nu mai suport falsitățile astea de oameni. 

Tot ea se victimizează! Ești șocată că ce, măi, fetițo? Nu te suport. Nu o suport de nicio culoare. Aleg să fiu om cu tine! Sunt om, rămân om cu toată lumea.

Pe lângă faptul că țin la Robert ca la ochii din cap, în momentul ăsta mă simt groaznic. Cred că era mai bine să folosesc simbolul pentru el, nu pentru mine.

Am aceeași părere despre tine. Așa văd eu lucrurile. Ți-am explicat. Pentru mine nu a fost drept ce s-a întâmplat”, a spus Andreea Moromete în cadrul emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în...
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în club după eșecul cu Poli Iași
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Drama unei mari actrițe din România. Bolnavă și cu o pensie umilitoare
Drama unei mari actrițe din România. Bolnavă și cu o pensie umilitoare
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!