Life

Andreea Moromete a părăsit camp-ul de la Survivor, în lacrimi! Jigniri la adresa Ștefaniei Stănilă!

Andreea Moromete și-a ieșit din fire la Survivor România, după eliminarea prietenului ei, Robert Moscalu! A părăsit camp-ul, în lacrimi.
08.05.2023 | 14:05
Andreea Moromete a parasit campul de la Survivor in lacrimi Jigniri la adresa Stefaniei Stanila
Andreea Moromete, criză de plâns la Survivor România. Foto: Capturi VOYO. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Moromete este extrem de afectată de ieșirea lui Robert Moscalu de la Survivor România. Războinica consideră scoaterea sa din joc una profund nedreaptă și susține că Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan nu au ce căuta în show și asta deoarece sunt prefăcute!

Andreea Moromete, extrem de afectată la Survivor România! A plecat din camp plângând

Andreea a adresat câteva jigniri la adresa Ștefaniei Stănilă, la testimoniale! Înjurăturile au fost acoperite cu bip de echipa de producție, așa că lumea de acasă nu are decât să își imagineze ce fel de cuvinte vulgare a avut de spus despre cele două faimoase.

ADVERTISEMENT

A doua zi după eliminarea lui Robert, fetele au dezbătut criza de nervi pe care a avut-o Andreea Moromete în gala eliminatorie. Ștefania a făcut un pas înspre războinică, încercând să înțeleagă adversitatea acesteia față de ea și colega ei, Carmen Grebenișan.

Andreea a izbucnit din nou! Nu și-a putut stăpâni lacrimile și a părăsit camp-ul unde au stat de vorbă, mergând pe plajă, înghițindu-și lacrimile.

ADVERTISEMENT

Andreea susține că nu le mai suportă deloc pe Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan

Moromete a reiterat ceea ce a susținut în cea mai recentă ediție eliminatorie. Mai exact, a spus că Robert nu merita să fie eliminat de telespectatori. Ștefania i-a spus Andreei că a fost șocată de reacția pe care tânăra a avut-o când Daniel Pavel a rostit numele lui Moscalu.

„Plecarea lui Robert mi se pare nedreaptă. Am spus-o. Îmi mențin în continuare, chiar dacă Ștefania e șocată. Nu mai suport falsitățile astea de oameni. 

ADVERTISEMENT

Tot ea se victimizează! Ești șocată că ce, măi, fetițo? Nu te suport. Nu o suport de nicio culoare. Aleg să fiu om cu tine! Sunt om, rămân om cu toată lumea.

Pe lângă faptul că țin la Robert ca la ochii din cap, în momentul ăsta mă simt groaznic. Cred că era mai bine să folosesc simbolul pentru el, nu pentru mine. Am aceeași părere despre tine. Așa văd eu lucrurile. Ți-am explicat. Pentru mine nu a fost drept ce s-a întâmplat”, a spus Andreea Moromete în camp, înainte de a părăsi discuția.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan arată cu degetul spre Alexandra Porkolab: „Le controlează”

 „Ai simțit să dai în mine”, a insistat Ștefania Stănilă. Ștefania a mai spus că a prins aluzia pe care a făcut-o Andreea când a zis că persoanele sincere și corecte sunt date afară din show, iar cele false rămân. Este evident la cine a făcut referire războinica, având în vedere că Robert a fost nominalizat spre eliminare împreună cu Ștefania Stănilă.

Carmen Grebenișan, în schimb, e de părere că atât Alexandra Ciomag cât și Andreea Moromete par să fie manevrate, de la spate, de Alexandra Porkolab. Blondina spune că Andreea Moromete nu i se pare o fată rea. Însă… un rol decisiv în atitudinile celor două fete l-ar avea Porkolab.

Carmen a mai punctat spunând că nu le vede pe Ciomag și Moromete drept marionete, însă Porkolab e foarte pricepută la manipulare. Aceasta le-ar controla în mod subtil.

„Mi se părea că din spate Alexandra Porkolab le controlează, subliminal, nu ca pe niște marionete!”, a declarat Carmen Grebenișan la testimoniale. Mai multe detalii despre conflictele și tensiunile din tabăra concurenților de la Survivor România descoperiți în noul episod difuzat de PRO TV, astăzi, 8 mai 2023, de la ora 20:30!

 

 

 

ADVERTISEMENT