Life

Când are loc finala Survivor România. Data exactă în care se alege marele câștigător! Exclusiv

FANATIK a aflat cea mai vânată informație: când va avea loc finala Survivor România. Știm data exactă în care se termină show-ul.
28.04.2023 | 13:00
Cand are loc finala Survivor Romania Data exacta in care se alege marele castigator Exclusiv
FANATIK a aflat data când va avea loc finala Survivor România. Foto: Instagram/ PRO TV. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Când are loc finala Survivor România 2023? Este întrebarea pe care fanii show-ului încep să o pună tot mai des, având în vedere că au mai rămas doar 8 persoane în concurs.

Când are loc finala Survivor România. FANATIK știe data exactă

FANATIK a aflat răspunsul la cea mai arzătoare întrebare a urmăritorilor reality-show-ului de la PRO TV! Concursul se va încheia foarte curând. Emisiunea se termină undeva până în buza verii!

ADVERTISEMENT

8 concurenți luptă pentru marele premiu de la Survivor România, iar cele mai mari șanse le au războinicii, potrivit statisticilor eficienței, să câștige acest concurs. La ora actuală, în competiție se află Carmen Grebenișan (ultima în topul sportiv), Ștefania Stănilă, Alexandra Ciomag, Andrei Krișan, Alexandra Porkolab, Andreea Moromete, Dan Ursa și Robert Moscalu.

La casele de pariuri, favorit, după eliminarea cu totul neașteptată a lui Alin Chirilă, a fost o perioadă scurtă Andrei Krișan, însă, între timp, i-a luat locul Dan Ursa. Ursa este marele favorit la această oră (cota 5,00), urmat de Krișan (6,00) și Carmen Grebenișan (6,00).

ADVERTISEMENT

24 mai 2023: ziua în care aflăm cine este câștigătorul sau câștigătoarea Survivor România 2023

Preferințele telespectatorilor se pot schimba destul de mult până când se va difuza ultimul episod al competiției, mai ales că la probele individuale apar cele mai multe surprize. Când va fi desemnat, așadar, marele supraviețuitor?

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, mai sunt doar patru săptămâni de competiție! Marea finală va avea loc într-o zi de miercuri, iar acea zi este… 24 mai 2023! În ultima etapă a concursului vor fi, cel mai probabil, 4 concurenți, având în vedere că se face câte o eliminare pe săptămână de aici înainte. Asta, evident, cu condiția să nu se accidenteze vreunul sau să abandoneze concursul din alte considerente.

ADVERTISEMENT

24 mai este, așadar, data așteptată de mulți, data în care va avea loc finala Survivor România. Este ziua în care telespectatorii vor afla dacă au pariat pe concurentul potrivit, în care fanii unora vor plânge și ai altora se vor bucura.

Cine a câștigat, până acum, în finala Survivor România

Competiția Survivor România se află la cel de-al patrulea sezon. Ultimele două au fost difuzate de PRO TV. Primele două sezoane au rulat pe Kanal D. Primul Survivor a fost câștigat de Elena Ionescu (ex-solistă în trupa Mandinga), iar cel de-al doilea de Zannidache, băiatul de suflet al lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Următorul sezon, al treilea, mutat la PRO TV, a fost câștigat de un războinic, Alex Delea, un fost barman constănțean stabilit de ani buni în Spania. Între timp, Delea a devenit tot mai popular și este una din cele mai carismatice vedete de la PRO. Despre el s-a spus că ar avea o prietenie ceva mai ”specială” cu Elena Chiriac, luptătoarea de taekwondo cu care a fost în finală.

Concursul, o adevărată rampă de lansare pentru mulți tineri

Pentru Delea, dar și pentru alți concurenți, nu neapărat câștigători, Survivor a fost o adevărată rampă de lansare. Alex Delea, de pildă, și-a făcut debutul în cinematografie, în filmul „Haita de acțiune”, unde joacă și Elena Chiriac.

Zanni a devenit tentant nu doar pentru lumea muzicii după show-ul Survivor, ci și pentru luptele din cușca RXF. Trapperul l-a bătut, de altfel, pe Gheboasă, un alt fost concurent la Survivor, în cușca MMA.

Rămâne de aflat, după cum vă spuneam, pe 24 mai 2023, care va fi următoarea mare vedetă de la PRO. Titlul de câștigător Survivor va rămâne lipit mult timp pe fruntea învingătorului.

ADVERTISEMENT