Sport

Moment emoționant înainte de FCSB – West Ham! MM Stoica a luat microfonul: „E o seară tristă!”. De ce l-au supărat fanii englezi. Exclusiv

Un moment emoționant s-a petrecut înaintea partidei dintre FCSB și West Ham, MM Stoica luând microfonul pentru a face un anunț.
03.11.2022 | 22:15
Moment emotionant inainte de FCSB  West Ham MM Stoica a luat microfonul E o seara trista De ce lau suparat fanii englezi Exclusiv
Momentul emoționant ținut de MM Stoica înainte de FCSB - West Ham. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a fost nervos când fanii lui West Ham nu au vrut să țină un moment de reculegere în memoria lui „Bassa”, un suporter înfocat al „roș-albaștrilor”, care a decedat chiar în ziua meciului, la 47 de ani.

Momentul emoționant ținut de MM Stoica înainte de FCSB – West Ham

Înaintea duelului dintre FCSB și West Ham, vicecampioana României a ținut un moment de reculegere în memoria lui Bogdan „Bassa”, un suporter din Peluza Nord, decedat chiar în ziua meciului.

ADVERTISEMENT

„Este o seară tristă pentru toată suflarea roş-albastră. Ne despărţim azi de unul dintre cei mai devotaţi suporteri, Bogdan Bassa. Să păstrăm vă rog un moment de reculegere!”, a fost mesajul lui MM Stoica.

„Please keep a moment of silence”, a spus MM Stoica în momentul în care a văzut că fanii englezi nu fac liniște, însă nici de această dată fanii „ciocănarilor” nu au respectat momentul de reculegere.

ADVERTISEMENT

„Vei rămâne alături de noi mereu, om și stelist de excepție! Rămas bun, Bassa!”, a fost mesajul postat de MM Stoica pe pagina sa de Facebook.

„Vom folosi echipa bună cu West Ham!”

MM Stoica a vorbit înaintea meciului cu West Ham și i-a anunțat pe fanii echipei că FCSB va folosi titularii împotriva „ciocănarilor”, în semn de respect pentru suporteri:

ADVERTISEMENT

Mâine nu va fi Tamm. Omrani, Nikolov și Șut nu vor fi, pentru că nu sunt pe listă. Nu putem să ne batem joc de fanii care și-au luat bilete la prețuri destul de mari.

Pe Tamm vrem să îl păstrăm și să fie apt 100% împotriva Rapidului. Unii mi-au spus că Tamm e lent, dar e cel mai rapid fundaș din țară, fac pariu pe orice cu oricine”.

ADVERTISEMENT

„Vom folosi echipa bună, în semn de respect pentru suporterii noștri, care au plătit sume destul de mari pentru bilete!”, spunea MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Rapid. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT