Sport

West Ham folosește rezervele împotriva FCSB-ului! Cine sunt jucătorii pe care se bazează „ciocănarii”

West Ham folosește rezervele împotriva FCSB-ului, „ciocănarii” fiind deja calificați mai departe în UEFA Conference League.
03.11.2022 | 21:42
West Ham foloseste rezervele impotriva FCSBului Cine sunt jucatorii pe care se bazeaza ciocanarii
West Ham folosește rezervele împotriva FCSB-ului. Sursă foto: skysports.com
ADVERTISEMENT

Printre numele celebre ale rezervelor lui West Ham se numără Alphonse Areola, Angelo Ogbonna, Manuel Lanzini sau Pablo Fornals.

West Ham folosește rezervele împotriva FCSB-ului

West Ham United are victorii pe linie în grupa din Conference League, motiv pentru care „ciocănarii” s-au deplasat cu rezervele la București, pentru meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Totuși, multe dintre rezervele lui West Ham au deja un renume european și au prezentat cândva interes pentru echipe mari ale Europei.

Alphonse Areola se va afla în poarta lui West Ham. Crescut la Academia de Fotbal a lui PSG, Areola a fost cumpărat definitiv în vară pentru 9.300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Areola a mai jucat pentru Real Madrid, Fulham, Bastia și Lens și are cinci prezențe în naționala mare a Franței.

Vladimir Coufal – este un fundaș ceh, venit în 2020 de la Slavia Praga pentru 6.000.000 de euro și a reușit să se impună în echipa „ciocănarilor”, alături de Thomas Soucek, deși inițial presa din Anglia critica transferurile lui West Ham din Cehia.

ADVERTISEMENT

Angelo Ogbonna – este un fundaș cu mare experiență, pe care a căpătat-o în fotbalul italian, jucând de-a lungul timpului pentru Juventus și Torino, având și 13 prezențe în naționala Italiei.

Nayef Aguerd – este un fundaș central care a impresionat în ultimii ani în Ligue 1, la Rennes, motiv pentru care West Ham a plătit nu mai puțin de 35.000.000 de euro în vară pentru a-l aduce pe „London Stadium”. Acesta revine după o accidentare, motiv pentru care va fi prezent pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Cum arată West Ham la meciul cu FCSB:

  • Areola – Coufal, Johnson, Ogbonna, Aguerd – Lanzini, Coventry, Downes, Scarles – Mubama, Fornals. Rezerve: Appiah-Forson, Ashby, Casey, Clayton, Forbes, Hegyi, Orforf, Potts, Randolph, Simon-Swyer

Pablo Fornals a mai jucat împotriva FCSB-ului în cupele europene

Pablo Fornals este un alt nume important pe care West Ham va miza în partida contra FCSB-ului de la București, iar acesta s-a mai duelat cu vicecampioana României, în grupele Europa League, pe vremea când evolua la Villarreal.

Manuel Lanzini – este un mijlocaș argentinian, care a avut un prim sezon incredibil la West Ham, în urma căruia Barcelona se interesa de serviciile sale și în urma căruia a fost selecționat în naționala Argentinei. Din păcate, o accidentare urâtă l-a ținut departe multe luni de teren, iar când a revenit pe teren, forma sa nu a mai fost atât de bună precum cea inițială.

Darren Randolph – un alt nume important din echipa lui West Ham. Acesta este portarul veteran al echipei, care de-a lungul anilor a apărat în peste 50 de meciuri poarta naționalei Irlandei.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 5,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT