Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Moment genial cu Giani Kiriţă şi artificii în direct: „A venit Revelionul!”

Giani Kiriță, fostul căpitan al lui Dinamo, a făcut din nou spectacol la FANATIK SUPERLIGA. Moment amuzant în direct cu fostul jucător.
26.01.2024 | 23:40
Moment genial cu Giani Kirita si artificii in direct A venit Revelionul
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță crede că Dinamo poate câștiga în fața lui Rapid doar printr-o minune. Fostul dinamovist a destins din nou atmosfera la FANATIK SUPERLIGA.

Giani Kiriță, faza zilei la Fanatik SuperLiga: „Sărbătorești victoria cu Rapid?”

În momentul în care Giani Kiriță se afla în direct la FANATIK SUPERLIGA prin intermediul Skype, fostul căpitan al lui Dinamo a oferit involuntar un moment amuzant. Pe ecran a apărut un foc de artificii, spre surprinderea celor din platou.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin a fost primul care a remarcat: „Bă, ce-i în spatele lui Giani?! A venit Revelionul, nu? Sărbătorești victoria cu Rapid? Ce faci? A dat gol Dinamo?”, a glumit analistul, completat de Vivi Răchită: „Giani, a venit Revelionul la tine?”. 

Giani Kiriță a destins și mai mult atmosfera: „Ce? Am văzut artificii, ceva pe-acolo. Nu știu băi ce se întâmplă pe-aicea. Poate o fi vreun semn și sărbătoresc în avans”. 

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a analizat derby-ul Dinamo – Rapid: „Să avem un noroc chior să ia cineva cartonaș roșu”

Giani Kiriță așteaptă un ajutor din partea arbitrului sau o eroare a „giuleștenilor” la derby: „Știi cum o văd eu Vivi? Să avem un noroc chior să ia cineva cartonaș roșu și după să avem norocul să înscriem și noi un gol. Nu știu, poate se mai lovește mingea de el. N-avem ce să facem”. 

Dinamovistul crede că echipa lui Cristiano Bergodi s-a întărit mai bine în această pauză competițională: „Rapidul a făcut niște achiziții în iarna asta. S-a văzut că au echipă de atac foarte bună. Poate să marcheze orice jucător din linia mediană. Noi n-am marcat trei goluri într-un meci tot campionatul. Nu îi mai prinzi nici pe Voluntari că am văzut că și ăia și-au făcut niște achiziții acuma”. 

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin e în același asentiment: „Eu nu văd Dinamo să aibă posesie, să aibă minge cu Rapidul. Îi văd jucând contraatac. Lungă și pe-a doua. Cu prietenul tău, Abdallah”, i-a transmis lui Vivi Răchită.

Fostul fundaș central a comentat la rândul său: „La meciul de mâine sigur Rapidul va marca. Voi trebuie să vă gândiți să marcați două goluri cel puțin. Au mentalitate Giani, au întors scorul de la 1-3. Dacă era Dinamo ăsta de acum picau și le mai dădeau. Dacă nu-i mai prindeți pe Voluntari și pe Botoșani…”.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, faza zilei la Fanatik SuperLiga