Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vedeta lui Dinamo nu poate juca în derby-ul cu Rapid dintr-un motiv incredibil: „În alte zone ale ţării se rezolvă mai repede”

Andrei Nicolescu a dezvăluit la Fanatik SuperLiga că Zeljko Kopic nu se poate baza pe un jucător important la derby-ul cu Rapid.
26.01.2024 | 11:58
Vedeta lui Dinamo nu poate juca in derbyul cu Rapid dintrun motiv incredibil In alte zone ale tarii se rezolva mai repede
Dinamo nu îl poate folosi pe Darko Velkovski, deși jucătorul a semnat încă de pe data de 3 ianuarie. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a prefațat derby-ul cu Rapid la FANATIK SUPERLIGA. Dezvăluiri extrem de interesante. Ce jucători sunt pe picior de plecare și de ce Darko Velkovski nu poate debuta la Dinamo.

Andrei Nicolescu anunță noi debuturi la Dinamo: „Încercăm ca cei care au venit să poată să arate valoarea”

Andrei Nicolescu rămâne optimist și e convins că Dinamo poate câștiga în fața Rapidului: „Aștept să ne mobilizăm bine. E clar că Rapid pornește favorită, dar sper să găsim mijloacele să întoarcem această probabilitate. Evident că noi ne dorim și credem în chestia asta. Depinde dacă găsim mijloacele”.

ADVERTISEMENT

Oficialul „câinilor” e de părere că la Ploiești „câinii” au avut un adversar în plus: „Spre exemplu, la meciul cu Petrolul din păcate nu le-am găsit. Mă rog, a fost un context special, cu terenul care a fost de luptă și noi ne-am adaptat mai puțin”.

Nicolescu a explicat că Zeljko Kopic va trimite în teren achizițiile din această iarnă: „Noi încercăm ca cei care au venit noi să poată să arate valoarea lor deja și să joace mai mulți dintre cei pe care i-am transferat. Decizia vă dați seama că nu este a mea”.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu spune că Dinamo nu a reușit să îl înregistreze la LPF pe Darko Velkovski: „La București e mult mai greu”

Andrei Nicolescu a lăsat de înțeles că Darko Velkovski nu va putea fi în lotul lui Dinamo nici la derby-ul cu Rapid: „E din ce în ce mai bine. Sperăm să reușim și înregistrarea lui, dar e destul de greu. În România, chestiunea asta legată de imigrări și celelalte probleme birocratice funcționează complet diferit în funcție de zonă.

La București e mult mai greu față de alte zone ale României. Din păcate, am constatat că în alte zone ale României pentru anumiți jucători în aceeași situație se rezolvă mult mai repede. Încercăm și noi să rezolvăm. Haideți să nu vorbesc despre asta. 

ADVERTISEMENT

Criste Coste, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, l-a întrebat direct pe Nicolescu: „Deci Vellkovski nu e în lot pentru meciul cu Rapid?”. Administratorul special al lui Dinamo a răspuns: „Nu pot nici să confirm, nici să vă infirm, dacă încercăm să rezolvăm problema. Nu mai este nimeni în situația lui”.

Doi jucători out de la Dinamo înainte de meciul cu Rapid: „Negociază în Azerbaijan”

Cristi Coste a dezvăluit că doi jucători sunt pe picior de plecare de la Dinamo: „Ghezali nu e în lot. Din ce știu eu, și el și Bena negociază în Azerbaijan. Cred că un împrumut, nu știu dacă definitiv, dar nu sunt în lot pentru meciul cu Rapid”.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid se dispută, sâmbătă 27 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. PCH a refuzat ca Peluza Nord Rapid să primească 5.000 de bilete. Astfel, ultrașii au decis să nu se prezinte la meci și să refuze cele 2.800 de bilete, adică minimul pe care Dinamo era obligată să le ofere.

Andrei Nicolescu a dezvăluit de ce Darko Velkovski nu poate juca cu Rapid

ADVERTISEMENT