Sport

Moment incredibil cu președintele lui Napoli! A întrerupt interviul lui Politano. Imagini virale

Aurelio De Laurentiis, imagini incredibile. Președintele lui Napoli l-a luat pe jucătorul Matteo Politano în timp ce vorbea la interviuri.
12.03.2024 | 14:37
Moment incredibil cu presedintele lui Napoli A intrerupt interviul lui Politano Imagini virale
De Laurentiis, nou gest necontrolat înainte de Barcelona - Napoli. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Aurelio De Laurentiis a oferit imaginea zilei înainte de meciul din Liga Campionilor dintre Barcelona și Napoli. Mijlocașul ofensiv oferea un interviu în direct la Sky Sports.

De Laurentiis, gest surprinzător înainte de Barcelona – Napoli

Oficialul napoletanilor a șocat pe toată lumea înainte de returul de pe Camp Nou. L-a retras pe Matteo Politano de la interviuri la antrenamentul oficial: „Nu poate vorbi cu voi”, a fost singura explicație oferită.

ADVERTISEMENT

Postul a reacționat imediat prin vocea directorului Federico Ferri: „Noi decidem cine vine la interviuri. Fără cuvinte pentru ce s-a întâmplat cu jurnalistul și cameramanul nostru.

Condamn ce s-a întâmplat fără alte comentarii. Un lucru e sigur, continuăm ca de obicei cu profesionalism, rigoare și credibilitate. Și educație”. 

ADVERTISEMENT

De Laurentiis, la al doilea derapaj de acest gen

De Laurentiis a mai avut o ieșire necontrolată pe 3 martie înainte de Napoli – Juventus, când a avut un atac dur la adresa jurnaliștilor de la postul Dazn: „Nu aveți niciun drept asupra noastră. Dispăreți dracului, duceți-vă dracu”.

Apoi oficialul le-a interzis jucătorilor de la Napoli și staff-ului să vorbească cu respectiva televiziune: „Am încheiat-o cu Dazn. De acum încolo vom vorbi doar cu Sky și Rai”. 

ADVERTISEMENT

Momentul a stârnit zâmbete în studio, în timp ce Politano a fost extrem de șocat. Acesta a îndepărtat cameranul care a fost nevoit să facă și câțiva pași în spate pentru a nu se dezechilibra și să riște să cadă.

Atmosferă tensionată la Napoli. Catalanii, favoriți la calificare

Barcelona e mare favorită la calificare înainte de returul de pe Camp Nou. În partida tur de pe stadionul Diego Armando Maradona, scorul a fost egal, 1-1.

ADVERTISEMENT

Italienii vor avea parte însă de o susținere consistentă pe Camp Nou. Ultrașii italieni îi vor aduce un omagiu și lui Maradona, care a jucat pentru ambele echipe.

ADVERTISEMENT
Tags: