Life

Moment plin de emoție la Românii au talent. A impresionat până la lacrimi juriul: ”Râdeau pentru că sunt diferită”

Show-ul Românii au talent provoacă juriului, adeseori, emoții cât se poate de puternice, unii concurenți fiind adevărate lecții de viață.
24.02.2023 | 21:30
Moment plin de emotie la Romanii au talent A impresionat pana la lacrimi juriul Radeau pentru ca sunt diferita
Georgiana Mircea a impresionat juriul de la Românii au talent / Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Georgiana Mircea, o puștoaică de doar 15 ani, din Brașov, a reușit să impresioneze, cu adevărat, jurații de la Românii au talent. Și a făcut-o nu doar cu vocea minunată pe care o are, ci și cu povestea eu de viață, o lecție pe care, probabil, ar trebui să și-o însușească fiecare om.

La doar 15 ani și-a cântat durerea copilăriei la Românii au talent: ”Am fost tratată mai prost. Râdeau pentru că sunt diferită”

Scena pe care oamenii strălucesc, pe care arată că munca lor poate fi apreciată de către o țară întreagă este, totodată, locul pe care oamenii simpli au ocazia să lase deoparte toate cuvintele grele pe care le-au auzit în viață și să arate că și ei trebuie să fie remarcați.

ADVERTISEMENT

Un astfel de exemplu a fost chiar în cea de-a șasea ediție a sezonului 13 la Românii au talent. În fața juraților a venit o tânără, Georgiana Mircea, din Brașov, de doar 15 ani care a uluit prin povestea încărcată de greutate a vieții ei.

Ca mulți dintre copiii actualei generații, puștoaica s-a confruntat cu bullying-ul de la o vârstă fragedă, a schimbat deja trei școli, dar a reușit să depășească toate acele clipe grele cu ajutorul muzicii.

ADVERTISEMENT

”Am fost tratată mai prost, am schimbat trei școli din cauza bullying-ului. Râdeau pentru că sunt diferită. Nu înțelegeam, râdeau de mine, plângeam zi de zi”, recunoaște ea.

Ce a ținut-o mereu cu capul sus? E simplu: ”Muzica îmi dă încredere. Simt că nu mă judecă nimeni”. Tocmai din acest motiv a decis să vină la show-ul de la PRO TV: ”Am venit să fiu eu mândră. E un pas mare”.

ADVERTISEMENT

”Trauma o să rămână mereu”

Chiar dacă știe că nu îi va trece niciodată teama pe care o simte față de cei din jur, este decisă să meargă mai departe în viață și să-și urmeze pasiunea. ”Am ținut închis în mine ce simt, frica de oameni. Trauma o să rămână mereu”, a admis ea emoționată.

Odată ce a început să cânte, parcă toată durerea ei a răsunat printr-un glas ce nu trebuie ignorat. După ce a interpretat piesa lui Adele, la care a adăugat o strofă în limba română, tânăra a avut parte de aplauze din partea tuturor celor din sală.

ADVERTISEMENT

Andra a ținut să-i spună că ”vei avea tot timpul emoții pe scenă”, iar Andi Moisescu a încurajat-o că este pe drumul cel bun: ”Ai reușit să transmiți o emoție puternică”. Mândră de cei patru de DA obținuți și calificarea în următoarea etapă, tânara a ținut să spună că este ”prima dată când mă simt apreciată”.

Românii au talent, recorduri de audiență

Show-ul Românii au talent, ajuns la al 13 sezon, reușește să țină telespectatorii lipiți de micile ecrane, stabilind, și în acest an, adevărate recorduri de audiență, reușind să spulbere concurența pe toate segmentele de public măsurate.

Controversele, limbajul nu tocmai ”cuminte” al juraților – Mihai Bobonete, Andra, Andi Moisescu și Dragoș Bucur -, momentele senzaționale prezentate de concurenți care au adus mai multe Golden Buzz,dar și show-ul făcut pe scenă și în culise de Smiley și Pavel Bartoș,  pot fi urmărite, în fiecare vineri, la Pro Tv.

ADVERTISEMENT