Life

Surprize la Românii au Talent 2023. Concurenții care i-au lăsat mască pe jurați la ediția din 17 februarie

Noi talente și surprize la Românii au talent 2023! În ediția de vineri, 17 februarie, jurații au rămas fără cuvinte în fața concurenților.
18.02.2023 | 00:00
Surprize la Romanii au Talent 2023 Concurentii care iau lasat masca pe jurati la editia din 17 februarie
Momente inedite pe scena Românii au talent difuzate vineri, 17 februarie 2023. Foto: Colaj Fanatik./ Facebook
ADVERTISEMENT
17-02-2023
21:59

Kimberly și Holler, artiștii de circ care au reușit să ia Golden Buzz-ul de la Dragoș Bucur, la Românii au talent

Kimberly și Holler sunt din Spania, sunt frați și au 21, respectiv 23 de ani. Familia lor, una autentică italiană, este una de acrobați de circ. Din tată-n fiu, timp de 17 generații, pasiunea s-a transmis și așa au ajuns cei doi pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii.

„Suntem a 17-a generație de artiști de circ. Bunicii și străbunicii noștri, toți au fost artiști de circ, așa că avem această pasiune de când ne-am născut. Vrem să continuăm tradiția familiei. Pe când alți copii se jucau, noi ne antrenam, ca să reușim să facem ce ne place”, a spus Kimberly.

 

Au avut spectacol al Cirque du Soleil și, de altfel, până a ajunge în țara noastră au mai fost la Spania are talent și Italia are talent, însă în cadrul show-ului de la Pro TV au primit Golden Buzz-ul. 

Butonul auriu a fost apăsat de Dragoș Bucur, după ce, la început, nu le-a dat prea multe șanse din cauza aspectului lor fizic: „I-am privit, așa, plin de prejudecăți. El mi se părea că arată mult prea bine”.

17-02-2023
21:35

Gheorghe Țugui, avertisment pentru Cătălin Măruță. Reacția Andrei: „Te iubesc!”

Gheorghe Țugui este rapsod popular și creator de măști, iar felul său de a fi i-a cucerit pe jurații Românii au talent. Badea Ghiță a mărturisit că el nu vrea să câștige, ci doar să câștige inimile românilor.

Până a ajunge la toată țara, bătrânul a început cu Andra. Astfel, după ce concurentul a spus ce apreciază la fiecare dintre jurați, i-a transmis un mesaj ferm lui Cătălin Măruță. 

„Dacă ajung la Măruță vreodată, o să-i trag o chelfuială cum nu i-o tras nimeni niciodată! Are ce pupa, are ce iubi și să nu mai pupe pe altele așa!”, i-a transmis Badea Ghiță prezentatorului de la Pro TV. 

„Corect, Badea Ghiță! Te iubesc!”, a reacționat Andra, iar Cătălin Măruță, care se afla în public, a coborât pentru a-l îmbrățișa pe concurentul pe care, de altfel, l-a și invitat în emisiune.

17-02-2023
21:16

Scena Românii au talent, în flăcări. Tulga a băgat spaima în jurați: „Ne-ai luat piuitul!”

Tulga a venit din Mongolia pe scena de la Românii au talent și a pus în scenă un număr unic de acrobații, pentru care s-a folosit de doi bușteni în flăcări. Pentru momentul său, a fost nevoie ca pompieri profesioniști să fie prezenți, pentru a se asigura că scânteile nu se răspândesc.

Pe de altă parte, jurații au fost de multe ori înfricoșați și chiar au evitat să privească anumite momente, care păreau mult prea periculoase pentru a fi adevărate: „Ne-ai luat piuitul!”, au spus jurații Românii au talent.

Tulga, care performează în fața publicului din 2010 și a fost până acum la 13 concursuri de talente, a dezvăluit că cel mai mult a învățat din experiența sa cu Ringling Bros circus.

17-02-2023
20:22

Aurora, violonista din Ucraina care a venit la Românii au talent pentru a transmite un mesaj

Aurora are 31 de ani și vine chiar din Herson, Ucraina Este muzician și cântă la vioară de 27 de ani, iar la Românii au talent s-a prezentat îmbrăcată în alb și cu aripi imense de înger- un mesaj pentru țara sa aflată în plin război- ca accesoriu. 

Cea mai mare dorință a sa este ca luptele să se încheie, pentru a-și putea revedea soțul, fără de care a trebuit să plece peste hotare și pentru a se reuni cu prietenii, familia și toți cei dragi ai săi. 

„Viața mea s-a schimbat definitiv. Acum locuiesc cu fiul meu, doar cu fiul meu. Fără familia mea, fără soț. Fără mamă. Fără tată Fără prieteni, fără job. Este cel mai frumos moment din viața din ultimele 7 luni. Sunt fericită să fiu artist, să aici și să fiu pe scenă!”, a spus Aurora. 

„Mi se pare frumos modul prin care tu ai îmbrăcat tot momentul ăsta. Felicitări”, i-a spus Dragoș Bucur la finalul momentului. „Interpretarea a fost sensibilă și asta e foarte important”, a remarcat Andi Moisescu.  

17-02-2023
20:03

Keiichi Iwasaki, concurentul Românii au talent care l-a făcut pe Dragoș Bucur să aprecieze magia

Keiichi Iwasaki are 50 de ani, iar de șase a venit în România. Limba țării noastre o vorbește puțin și stâlcit, însă tocmai asta îi conferă și un farmec aparte. Pe scena show-ului de la Pro TV a venit pe bicicletă și i-a cucerit…din mers pe jurați.

Momentul său a fost unul mai mult axat pe umor, decât pe magie, iar prestația lui i-a făcut pe jurații Românii au talent să râdă hohote. De menționat, însă, este că magicianul nu este la prima experiență cu televiziunea de pe plaiurile autohtone, căci, în trecut, a mai fost și la iUmor.

În momentul său a inclus-o și pe Andra, căreia i-a pus pe deget un inel. De asemenea, Keiichi Iwasaki a mai făcut cărțile de joc să plutească și le-a transformat în bani, dar, de departe, cea mai mare reușită a fost că l-a făcut pe Dragoș Bucur să aprecieze magia.

 

„În seara asta, declar că mi-am schimbat părerea despre magie. A început să-mi placă. Mulțumesc”, a reacționat juratul. „De fapt, e o piatră de hotar acum”, a remarcat Mihai Bobonete.

17-02-2023
19:31

Florin Ciotlăuș, omul cu chitara, care i-a cucerit pe jurații Românii au talent. Andi Moisescu: „E nedrept că te aud pentru prima oară”

Un om, o chitară și o voce au făcut magie pe scena de la Românii au talent. Florin Ciotlăuș a impresionat-o pe Andra cu timbrul său vocal, cu toate că muzica este pentru el pe plan secund. Tânărul, de meserie inginer, a explicat că a preferat, până acum, să aibă un job stabil care să-i asigure traiul.

„Momentan muzica nu îmi asigură traiul. Am venit la Românii au talent ca să-mi fac o carte de vizită. Cu toți vrem să avem un moment viral, vreau să-l fac cum trebuie”, a spus Florin, absolvent al Facultății de Informatică.

 

„Mi-e pielea de găină. Fain de tot a fost! Perfect! Foarte fain. Ai acordat bine vocea”, i-a dezvăluit Andra. „Mi-a plăcut foarte mult, m-ai emoționat foarte tare”, i-a mărturisit și Dragoș Bucur.

Florin, care pentru lucrarea de licență a inventat un aparat care deosebește orice sunet dintr-o mie, a plecat acasă cu patru de DA, după ce nu i-a cucerit doar pe jurați, ci și întreaga sală- care l-a aplaudat în picioare.

„Mie mi-a plăcut atât de mult, încât mi se pare cumva nedrept că te aud pentru prima oară”, i-a spus și Andi Moisescu, care speră că Românii au talent să repare nedreptatea și să-l vadă acolo unde îi e locul pe Florin.

17-02-2023
19:01

Mihai Bobonete, impresionat de un acrobat din Ucraina

Arsenii Khrarpeichuk este originar din Ucraina, dar locuiește în Budapesta, iar visul său este ca războiul din țara sa să ajungă la final. La Românii au talent a impresionat cu un număr de acrobații și a dezvăluit că a ajuns artist de circ după ce părinții l-au dus cu forța la un spectacol.

Acolo s-a îndrăgostit de bastoane , pe care le include și astăzi în numerele sale. De asemenea, la vârsta de 8 ani a participat la Ucraina are talent, anul trecut a absolvit Academia de Arte și Circ din Kiev și a susținut mai multe spectacole în Europa.

 

„Ești priceput așa, adică, cât de cât te descurci. Nu mi se pare greu ce faci, dar…E ceva ce n-am mai văzut. Am văzut foarte mulți acrobați din Ucraina, dar tu ești cel mai bun. Dacă cineva m-ar pune să desenez momentul tău, sigur aș avea nevoie de echer și compas”, a spus Mihai Bobonete.

17-02-2023
18:46

Andra, emoționată până la lacrimi de un concurent Românii au talent

Micuțul magician în vârstă de cinci a refuzat să aibă o conversație prea lungă cu Smiley înainte de a urca pe scenă, apoi a urmat o discuție savuroasă cu jurații, unde a explicat și care este programul său într-o zi obișnuită.

Astfel, micuțul a spus că dimineața se trezește și mănâncă pește prăjit, apoi se joacă, iar la prânz mănâncă cereale cu lapte, în timp ce meniul de seară conține „aproape nimic”, după cum i-a explicat lui Mihai Bobonete.

„M-a născut pe mine deja și nu mai naște”, a spus micuțul când a fost a întrebat de ce nu mai are frați, „Face înmormântări” este meseria tatălui,  în timp ce mama „lucrează la ambulanță”. 

 

Mirciulică, în vârstă de 5 ani, visează ca atunci când va crește să fie Spirdeman, dar deocamdată a cântat melodia „Eu sunt magician”. Însă momentul cu adevărat magic a fost la jurizare, când întrebat ce și-ar dori, el a răspuns: „Îmi place să-mi iubesc părinții”.

„N-ai cum să nu iubești momentul ăsta”, a reacționat Andra, care atunci când a auzit vorbele micuțului Mircea Chiroșcă a început imediat să plângă.

Cu fiecare ediție Românii au talent care trece, jurații sunt din ce în ce mai uimiți. Vineri, 17 februarie 2023, vedetele show-ului vor face cunoștință cu o altă serie de concurenți care pășesc pe scenă hotărâți să arate întregii țări de ce sunt în stare.

Concurenții care îi dau gata pe jurați în ediția de vineri, 17 februarie 2023, a show-ului Românii au talent

La Românii au talent, concurenții urcă pe scenă gata să strălucească și spună tuturor care este visul lor. Unii muncesc de zeci de ani și se antrenează pentru ceea ce le place, alții nici nu erau născuți la primul sezon al emisiunii, însă cu toții au ceva în comun: talentul.

ADVERTISEMENT

Sezonul cu numărul 13 e cu adevărat magic, pentru că jurații continuă să fie uimiți, chiar și după atâția ani, de cei pe care îi au în față. Ediție cu ediție, emoțiile ating cote maxime, atât pentru vedetele de la masa juriului și prezentatori, dar și pentru românii talentați care se prezintă la emisiune.

În ediția de vineri, 17 februarie 2023, Andra, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete, Andi Moisescu, Pavel Bartoș și Smiley fac cunoștință cu un bărbat de 75 de ani, venit tocmai de la Botoșani pentru a-și încerca norocul la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Concurentul este unii puținii oameni din țară care a păstrat viu meșteșugul făuririi măștilor tradiționale. L-a învățat de la tatăl său și a venit la televizor cu un obiectiv precis: „Vreau să arăt lumii!”. Munca depusă nu este deloc ușoară, dar pasiunea primează.

Mai mult, pe lângă imaginea muncii sale, mai are de oferit și o doină încărcată de emoție, dar și de livrat un mesaj special pentru Andra, dar mai ales pentru Cătălin Măruță- soțul acesteia.

ADVERTISEMENT

Dansul pune din nou stăpânire pe scena Românii au talent

De-a lungul timpului, numeroase momente de dans s-au văzut la Românii au talent. Sezonul 12 a fost chiar câștigat de Darius Mabda, un tânăr balerin, iar în ediția difuzată vineri, 10 februarie, Mihai Bobonete i-a dat Golden Buzz-ul Sarei Piliego, o fetiță talentată care a pus în scenă un număr de dans contemporan. 

Iar în această ediție, pe scenă va urca o altă tânără a căreia cea mai mare pasiune este dansul. Ea a venit la Românii au talent pentru a arăta că tot efortul depus până la acest moment nu a fost în zadar.

ADVERTISEMENT

„Repet foarte mult până-mi iese mișcarea sau dansul. Prin repetiții, devin din ce în ce mai bună”, a dezvăluit concurenta Românii au talent care muncește ore în șir ca să atingă perfecțiunea, făcând trei tipuri de dans.

ADVERTISEMENT