Sport

Moment stânjenitor în Universitatea Craiova – UTA! Decizia VAR a venit după opt minute

Partida dintre Universitatea Craiova și UTA a adus și un moment stânjenitor în prima repriză, după ce o decizie VAR a fost așteptată opt minute.
18.08.2023 | 22:24
Moment stanjenitor in Universitatea Craiova  UTA Decizia VAR a venit dupa opt minute
Moment stânjenitor în Universitatea Craiova - UTA. Sursă foto: CapturăDigiSport
ADVERTISEMENT

Mai exact, Universitatea Craiova a reușit să marcheze al doilea gol al meciului prin Raul Silva, în minutul 38, după o centrare a lui Alexandru Ișfan, iar golul a fost validat, însă faza a urmat să fie verificată cu ajutorul videoarbitrajului.

Moment stânjenitor în Universitatea Craiova – UTA

Sistemul VAR trebuia să arate dacă Raul Silva a fost sau nu în poziție regulamentară în momentul în care a trimis mingea în poarta celor de la UTA, însă verdictul a întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

După o așteptare lungă, antrenorii au decis să-și trimită jucătorii în teren, pentru a face o scurtă încălzire, pentru a nu sta mult timp fără să se miște. În cele din urmă golul a fost anulat, după o așteptare de opt minute, în huiduielile fanilor de pe „Ion Oblemenco”.

Prima repriză a fost prelungită cu opt minute, exact timpul în care jucătorii ambelor echipe au așteptat decizia VAR, care a durat atât de mult timp pentru că trebuiau trasate liniile pentru a vedea dacă a fost sau nu ofsaid.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

„Vreau ca Markovic să marcheze 15 goluri!”

Laurențiu Reghecampf a vorbit înaintea meciului cu UTA și a spus ce se întâmplă cu Jovan Markovic, de la care are mari așteptări: „Atacanţii e normal să rateze cel mai mult, ei sunt acolo în faţă… deci au şi momente când ratează.

Alt lucru e mai important la Markovic şi asta s-a văzut la ultimul meci, faptul că îşi doreşte foarte mult, că aleargă foarte mult şi a ajutat în multe momente.

ADVERTISEMENT

Că mai ratează, e normal, ratează şi jucătorii mari. O să ajungă şi el la un nivel mai ridicat şi atunci cu siguranţă va marca mult mai mult. Eu am vorbit cu el şi i-am spus că la calităţile pe care le ar trebui să marcheze în fiecare sezon 20-25 de goluri.

Însă urmează un proces pentru că a avut unele ghinioane în carieră, deci trebuie ajutat. Obiectivul meu pentru el este sezonul ăsta minimum 15 goluri”.

ADVERTISEMENT

„Avem un mix bun în echipă între jucători tineri şi jucători cu experienţă. Până şi cei tineri au zeci de meciuri în prima ligă, aşa că nu prea mai putem spune că sunt fără experienţă.

Sper să nu avem surprize şi cei tineri să fie motivaţi pentru că valoare au foarte mare. E prea devreme să tragem concluzii, dorinţa mea e să ţinem cât mai aproape de echipele din faţă…

De fapt, să devenim noi una dintre echipele care e urmărită de celelalte. Ăsta e obiectivul meu, pentru că îmi doresc să jucăm mai bine de la meci la meci şi să pierdem cât mai puţine puncte”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: