Sport

Moment tensionat în plină conferință a Israelului. Au început să țipe! Ce crede selecționerul Hazan despre calificare

Conferința de presă a Israelului nu a fost lipsită de incidente. Reporterii veniți alături de formația lui Alon Hazan au început să țipe și să își exprime nemulțumirea.
17.11.2023 | 18:24
Moment tensionat in plina conferinta a Israelului Au inceput sa tipe Ce crede selectionerul Hazan despre calificare
Momente tensionate la conferinta de presa a Israelului. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Tensiunea a fost la cote maxime în timpul conferinței de preasă a selecționerului Israelului. Reporterii veniți alături de națională au început să strige și a fost nevoie de intervenția oficialilor pentru a calma spiritele.

Moment tensionat la conferința Israelului

“Îmi place poziţia în care ne aflăm, nu pot să vorbesc de presiune, dar sunt încrezător că vom câştiga. Fiecare dintre echipe ne ştim ţelul, obiectivul şi al nostru este să câştigăm. Am mare încredere că se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu are nevoie de motivație. Toți suntem conștieți de ceea ce se întâmplă acasă. Mă gândesc la meciul următor, dar mă gândesc și la cel anterior. Voi alege cel mai bun 11. România nu are numai o apărare bună.

Poate să și atace. Au o echipă bună. Putem să practicăm un stil ofensiv și să marcăm. Lucrăm mereu la fazele fixe și la toate aspectele tactice, nu numai pentru acest meci. Care va fi cheia meciului? Să fim calmi și răbdători.

ADVERTISEMENT

Uneori, când vrei să câștigi meciul din start, situația se întoarce împotriva ta. Trebuie să avem multă răbdare, mult curaj și să ne facem jocul nostru. Noi trebuie să dominăm și să câștigăm, a declarat Alon Hazan.

Israel se află la 4 puncte de România

Israel este pe un trend ascendent după remiza reușită în ultima rundă contra Elveției. Aflată pe locul 3 în grupă, formația condusă de Alon Hazan speră să reintre în cărțile calificării. Pentru asta, Israel este obligată să învingă România, pe teren neutru, în Ungaria.

ADVERTISEMENT

Doar 4 puncte despart Israel de România cu două runde de jucat înainte de finalul meciurilor de grupă. Dacă România se poate mulțumi și cu un egal, echipa lui Hazan trebuie să câștige cele trei puncte și să spere la un joc al rezultatelor în etapa următoare.

În cazul în care învinge România, Israel trebuie să treacă în ultima rundă de Andorra, iar Elveția trebuie să învingă sau să scoată o remiză contra formației lui Iordănescu pe Național Arena. În partida tur dintre România și Israel, scorul s-a terminat la egalitate, 1-1. Alibec a deschis scorul în prima repriză, în timp ce pentru oaspeți a marcat Gloukh în minutul 53.

ADVERTISEMENT

În această campanie, Israel nu a condus niciodată la pauză, decât în partida tur cu Andorra. Ba mai mult, formația condusă Alon Hazan a fost nevoită să revină în duelurile cu Kosovo (tur), Belarus (ambele manşe), România (tur) și Elveţia (retur).

Israel s-a antrenat în această seară și se pregătește pentru partida decisivă contra României. Formația lui Edi Iordănescu s-a dovedit a fi o nucă tare în această grupă. Tricolorii nu au pierdut niciun meci și au primit doar 4 goluri.

Israel este pregatita de meciul cu Romania

 

ADVERTISEMENT