Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Performanța fabuloasă pe care o poate reuși Edi Iordănescu la naționala României: “Ar fi o premieră mondială!”

Mihai Stoichiță a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Edi Iordănescu este aproape de a stabili la naționala României o performanță unică în lume.
17.11.2023 | 13:51
Performanta fabuloasa pe care o poate reusi Edi Iordanescu la nationala Romaniei Ar fi o premiera mondiala
Mihai Stoichiță a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Edi Iordănescu este aproape de a stabili la naționala României o performanță unică în lume. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au nevoie de un punct în partida cu Israel de la Felcsut pentru a-și asigura matematic calificarea la Euro 2024. Vestea bună este că reprezentativa noastră este neînvinsă în Ungaria de 42 de ani.

Edi Iordănescu, aproape de o performanță unică la naționala României

Intrat prin Skype la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a vorbit despre performanța unică pe care Edi Iordănescu ar putea să o atingă la naționala României.

ADVERTISEMENT

”Ar fi o premieră pentru lumea fotbalului internațional, pentru că nu știu să mai fost tată și fiu să califice la turnee finale echipe naționale. Ar fi o premieră. Nu am mai auzit de o astfel de situație. Ca și la Lucescu, cu atâtea performanțe în fotbalul extern. La fel, și Răzvan l-a urmat pe Mircea. Ar fi și aici o chestie extraordinară pentru Iordănescu jr.

Nu, Anghel Iordănescu nu este cu noi, n-a venit niciodată. Vine doar la meciurile de acasă, stă lângă, e cuminte, dar săracul ce o fi și în sufletul lui îți dai seama”, a declarat Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Care sunt cei 8 jucători care au asigurat locul în primul ”11”

Cristi Coste, trimisul FANATIK în Ungaria pentru meciul decisiv dintre Israel și România, a spus că Edi Iordănescu are până la acest moment 8 titulari cerți, urmând ca ceilalți 3 să fie aleși după antrenamentul oficial.

”La portari nu se umblă, adică va fi Horațiu Moldovan în poartă. Nu ai cum să îl scoți. A dus această campanie de la meciul cu Kosovo și a avut prestații foarte bune. La linia de fund nu se umblă. Rațiu dreapta, Bancu la stânga, Burcă și cu Drăgușin centrali.

ADVERTISEMENT

Deci sunt 5, plus Ianis Hagi 6. Și încă două puncte fixe: Stanciu și Răzvan Marin. Aceștia sunt cei opt jucători care în acest moment se pot considera titulari din informațiile pe care le am”, a dezvăluit Cristi Coste.

Gabi Safta a făcut un rezumat la FANATIK SUPERLIGA a ceea ce scrie presa din Israel înaintea jocului cu România. Informațiile cele mai importante sunt că selecționerul Alon Hazan a pierdut doi jucători buni pentru acest duel.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT