Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Moment uluitor la Dinamo – Petrolul cu Jandarmeria: „Au vrut să verifice CNP-ul prichindeilor la intrarea în stadion”

Andrei Nicolescu a dezvăluit un moment uluitor de la Dinamo - Petrolul. Jandarmeria a vrut să verifice CNP-urile copiilor la intrarea în stadion.
02.04.2024 | 14:10
Moment uluitor la Dinamo  Petrolul cu Jandarmeria Au vrut sa verifice CNPul prichindeilor la intrarea in stadion
Moment uluitor la Dinamo – Petrolul cu Jandarmeria: „Au vrut să verifice CNP-ul prichindeilor la intrarea în stadion”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre Dinamo București și Petrolul Ploiești s-a disputat cu copii în tribune, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Andrei Nicolescu a dezvăluit că Jandarmeria a vrut să verifice CNP-urile și celor mici, chiar dacă nu aveau buletin.

Moment uluitor la Dinamo – Petrolul cu Jandarmeria: „Au vrut să verifice CNP-ul prichindeilor la intrarea în stadion”

Suporterii de la Dinamo București au urmărit partida cu Petrolul din Sala Polivalentă, după ce „câinii roșii” au fost anunțați că vor juca fără spectatori până la sfârșitul sezonului. Copiii au avut acces pe stadionul „Arcul de Triumf” la ora confruntării.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a dezvăluit un episod incredibil cu Jandarmeria la porțile de acces în stadion. Oficialul „câinilor roșii” spune că aceștia le-au cerut și copiilor sub 14 ani să își prezinte CNP-ul, deși nu au încă buletin.

„Jandameria îți poate impune anumite lucruri. Ieri a venit să controleze CNP-urile copiilor și m-am dus să vorbesc la intrare, să lămurim că nu au buletin copiii până în 14 ani. Au venit și pe lângă listele pe care le-au făcut, stăteau să vadă CNP-ul fiecărui copil în parte.

ADVERTISEMENT

Au înțeles că trebuie să ia numele și CNP-ul însoțitorului, să verifice copii și după să le ofere accesul. Este puțin de râs, dar reflectă și modul foarte strict și primitiv în care Jandarmeria acționează uneori. Erau niște prichindei, îmi ajungeau până la mijloc și voiau să îi verifice punctual”, a spus Nicolescu.

„Când a venit grupul de la CSA ne-au forțat să îi băgăm, să scape de problema de pe stradă”

Andrei Nicolescu susține în continuare că suspendarea primită este una mult prea dură pentru suporterii „câinilor roșii”. Acesta a oferit și un detaliu interesant despre incidentele de la Dinamo – UTA Arad, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care a venit grupul de la CSA ne-au forțat să îi băgăm la buluc, să scape de problema de pe stradă. Sunt circumstanțe pe care o comisie trebuie să le aibă în vedere. S-au identificat cei care au produs evenimentele și au fost sancționați, li s-a dat interdicție.

De ce să sufere o comunitate întreagă pentru niște elemente. De ce spui că asta este măsura necesară, nu este măsura necesară. Ceea ce este important este că se putea lua măsura de a se suspenda acel sector”, a mai spus oficialul la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, după Dinamo – Petrolul 1-1: „Este frustrant”

„Într-o decizie atât de importantă trebuie analizat contextul în care s-a produs acea fază. Se fluieră offside în atacul nostru la Amzăr şi nu este offside. Apoi ajungem la faza din careul nostru. Se analizează la VAR şi nu este offside. 

Chiar dacă nu se trag liniile, se vede pe stop cadru cum jucătorul de la Petrolul este clar în afara jocului. Şi acolo este offside. După care este împins de către Huja şi este fault în atac. Adică nu poţi să analizezi o fază de penalty în două secunde fără să vezi fault în atac.

Penalty-ul, ce să mai comentez? Nu mai e nimic de comentat. Nu e sub nicio formă, alunecă. Tocmai asta e foarte frustrant. Nu e prima dată când se iau aceste decizii împotriva lui Dinamo. La UTA, cu Sepsi, la Craiova. Dar să iei o decizie de genul ăsta în minutul 90+13… nu ştiu cât de mult îşi doresc arbitrii Dinamo în Liga 1”, a declarat administratorul special.

MOMENT HALUCINANT cu Jandarmeria inainte de Dinamo - Petrolul 1-1

ADVERTISEMENT