Life

Moment unic pentru Selina, iubita lui Victor Slav, la Asia Express. De ce are parte în competiția de pe Drumul Zeilor

Moment aparte la Asia Express pentru Selina, iubita lui Victor Slav. Ce i se întâmplă în competiția de pe Drumul Zeilor?
19.03.2024 | 15:15
Moment unic pentru Selina iubita lui Victor Slav la Asia Express De ce are parte in competitia de pe Drumul Zeilor
Ce a apărut pe pagina de Instagram a Selinei. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Filmările pentru Asia Express deja au început, chiar dacă emisiunea încă nu este difuzată pe micile ecrane ale românilor. Competiția, ajunsă la sezonul numărul 7, se desfășoară de această dată pe Drumul Zeilor. Printre cele nouă perechi participante se numără și Victor Slav cu iubita lui, Selina. Aceasta din urmă are parte de un moment unic.

Ce i se întâmplă iubitei lui Victor Slav la Asia Express, sezonul 7

Selina și Victor Slav formează unul dintre cele mai populare cupluri atât din showbizul românesc, cât și din Asia Express. Cei doi au acceptat provocarea primită de la Antena 1 și s-au aventurat, așadar, într-o competiție despre care chiar ei spun că sunt curioși cum se vor descurca.

ADVERTISEMENT

Gândul că nu știu cum vor face față probelor de pe Drumul Zeilor îi macină pe alocuri și le creează un sentiment de teamă, a mărturisit Selina, înainte de a pleca la Asia Express alături de partenerul său de viață, Victor Slav.

”Cel mai teamă ne este de noi, pentru că nu știm cum o să fie, totul este foarte nou, e o experiență unică și probabil știm cu toții în ce situații au fost puse celelalte echipe, deci cred că nici noi nu știm cum o să reacționăm noi. O să fie bine! Asia Express continuă!”, a spus Selina pentru Spynews, la începutul lunii martie.

ADVERTISEMENT

Plecarea către Drumul Zeilor le-a creat mari emoții celor doi iubiți. Cu o zi înainte de îmbarcare abia au reușit să doarmă, motivul fiind că au trebuit să își facă atent bagajele. Hainele le-au ocupat cel mai mult din spațiu.

”Am reușit să dormim doar 3 ore, pentru că am fost super ocupați cu aranjarea bagajelor, dar suntem fresh. Trebuia să ne luăm una, alta, mai ales că el este destul de înalt, hainele sunt mai mari, mai voluminoase. Trebuia să ne descurcăm cumva… Să vedem cu câte mai venim (râde)”, a mai precizat Selina.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Victor Slav își sărbătorește ziua de naștere la Asia Express

De altfel, ziua de marți, 19 martie, 2024, va fi una memorabilă pentru Selina. Asta pentru că își celebrează ziua de naștere chiar la Asia Express. Pe contul său de Instagram, care este gestionat acum cel mai probabil de apropiați de-ai săi, a apărut un mesaj de felicitare.

”De aici, de la mii de kilometri distanță, îi urăm Selinei un călduros „La mulți ani!”. Îți dorim o zi de naștere cu recompense bune, mâncare delicioasă și energie cât cuprinde ca să treci cu brio peste toate etape Asia Express”, apare pe contul de Instagram al iubitei lui Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Selina, pe numele real Elena Lupu, formează un cuplu cu Victor Slav de mai bine de doi ani. Sunt destul de discreți cu viața lor sentimentală, căci rareori oferă detalii de cum decurg lucrurile între ei. Cert este că ambii sunt asociați la un magazin de parfumuri, deci sunt și parteneri de afaceri.

ADVERTISEMENT