Sport

Moment viral pe San Siro. Mitică Dragomir și Pescobar, spectatori de lux la AC Milan – PSG 2-1

Mitică Dragomir a plecat într-o scurtă vacanță în Italia, special pentru a asista la meciul dintre AC Milan și Paris Saint Germain, însă a avut parte de companie selectă.
08.11.2023 | 12:52
Moment viral pe San Siro Mitica Dragomir si Pescobar spectatori de lux la AC Milan  PSG 21
Moment viral pe San Siro. Mitică Dragomir și Pescobar, spectatori de lux la AC Milan - PSG 2-1
ADVERTISEMENT

„Oracolul Fanatik” a fost nevoit să-și amâne emisiunea deja celebră ”MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, tocmai pentru a asista din tribune la meciul din Champions League dintre AC Milan și PSG. În aceste condiții, emisiunea de luni, 6 noiembrie, a fost mutată pentru vineri, 9 noiembrie, tot de la ora 13:30, imediat după FANATIK SUPERLIGA.

Mitică Dragomir și Pescobar, spectatori de lux la AC Milan – PSG 2-1

Cert e că Mitică Dragomir a avut parte de un festival de goluri la AC Milan – PSG și se pare că le-a adus noroc gazdelor. Alături de Mitică a stat celebrul afacerist Paul Nicolau, zis Pescobar, milionarul devenit celebru pe Tik Tok și deținător al lanțului de restaurante „Taverna Racilor”. De altfel, cel care a postat filmarea devenită virală cu Mitică este chiar Pescobar.

ADVERTISEMENT

Între Mitică Dragomir și Pescobar se pare că există o prietenie mai veche, astfel că Pescobar postează deseori videoclipuri pe Tik Tok, în care apare alături de „Oracolul” Fanatik. De exemplu, cei doi au fost împreună și pe litoral în această vară, încercând să promoveze stațiunile din țara noastră.

”Nea Mitică, trebuie să facem un front comun și un îndemn să vină lumea la mare la noi la români, nu? Cum vi se pare litoralul românesc acum?” , transmitea atunci Pescobar. Povestea de succes a lui Pescobar a început acum 10 ani, când s-a decis să facă ceva pentru a câștiga un ban cinstit, în condițiile în care avea mari dificultăți în a-și găsi de lucru.

ADVERTISEMENT

Cum s-a îmbogățit Pescobar din afaceri cu raci?

”Am început afacerea cu raci acum 8 ani după un search pe Google: idei de afaceri. A fost extraordinar de greu deoarece totul a început fără bani, iar când faci afaceri fără bani, faci slalom în a găsi soluţii. La început aveam un singur angajat şi anume eu. Vând anual peste 150.000 de porţii de mâncare la restaurant şi în online, prin platforma Fish To Door.

De asemenea, am încheiat anul cu 22.000 de colete trimise către clienţi”, se lăuda Pescobar într-un interviu. Porecla, destul de evident, este un omagiu adus traficantului de droguri Pablo Escobar. ”Voiam să fac un restaurant, aveam eu un spațiu și mi-a venit așa pesco de la pește și bar. Le-am unit și mă cheamă Pescobar.

ADVERTISEMENT

Am lăsat-o așa și se potrivește și cu stilul meu, pescobar al peștilor, că mai fac eu gesturi, creveți la 29 de lei. Și cum era partea frumoasă a domnului Escobar că era mână largă către comunități, așa vreau să cred și eu pe alocuri. Fac chestii”, dezvăluia Paul Nicolu. ”MAX Profețiile lui Mitică” este o emisiune care nu trebuie ratată! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir, în fiecare luni de la ora 13:00.

Așadar, MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită LIVE, în fiecare luni, de la ora 13:00, numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea va rula în premieră pe canalul de YouTube Fanatik (da LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii).

ADVERTISEMENT

De asemenea, emisiunea poate fi urmărită în premieră pe pagina facebook Horia Ivanovici Oficial (dă LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii) și pagina de Facebook Fanatik (dă LIKE si URMĂREŞTE pentru a fi notificat). Nu rata nicio ediție din MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ!

Mitică, alături de Pescobar la Milano

ADVERTISEMENT