Sport

Dezvăluirea momentului: Pescobar a fost junior la Dinamo: ”Va fi numărul 1 în Europa”

Horia Ivanovici a dezvăluit la Maxprofețiile lui Mitică că Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor din Herăstrău, a jucat fotbal la Dinamo în perioada junioratului.
28.10.2023 | 12:46
Dezvaluirea momentului Pescobar a fost junior la Dinamo Va fi numarul 1 in Europa
Horia Ivanovici a dezvăluit la Maxprofețiile lui Mitică că Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor din Herăstrău, a jucat fotbal la Dinamo în perioada junioratului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După succesul avut cu Taverna Racilor din Herăstrău, Paul Nicolau, alias Pescobar, a mai deschis și alte locații în țară. El mai are un restaurant în Snagov, dar și Oyster Bar Victoriei și o altă tavernă în Timișoara.

Pescobar a jucat fotbal la juniorii lui Dinamo

Horia Ivanovici a dezvăluit în cea mai nouă ediție a emisiunii Maxprofețiile lui Mitică cu Dumitru Dragomir, că celebrul om de afaceri Pescobar a practicat fotbal în copilărie și a fost junior la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Poate salvează Pescobar pe Dinamo. Știi că a jucat la Dinamo la juniori?”, l-a întrebat Horia Ivanovici pe fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, care a spus că nu știa acest amănunt: ”Nu știam”.

Apoi, Dragomir a mărturisit că restaurantul lui Pescobar din Parcul Herăstrău este cel mai căutat din tot Bucureștiul. ”Acum e la Cluj că o să dea drumul acolo peste vreo lună. După părerea mea ăsta va fi numărul 1 în Europa la fructe de mare.

ADVERTISEMENT

Horia Constantinescu (n.r. – șeful ANPC) i-a făcut cel mai mare bine din lumea asta. Știi ce i-a făcut? Nu i-a dat voie nici măcar cu o tigaie veche. L-a făcut să bage o grămadă de bani. Ieri (n.r. – duminică) era o coadă… Toate restaurantele din parc nu aveau jumătate din clienții lui.

Am numărat eu cu nevastă-mea când am ieșit, erau 16 oameni care așteptau la coadă. Uite, mergi acum cu mine, e luni, dacă nu e cel puțin jumătate plin… Și mergem peste tot, în tot orașul, să vezi diferențe. Ce, nici nu îl sun pe el. Mergem, ești invitatul meu, plătesc ca să nu zică…”, a declarat Dragomir, la Maxprofețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Pescobar s-a conformat cerințelor ANPC

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a descoperit o serie de nereguli grave la localurile lui Pescobar din Snagov, Timișoara, dar și Herăstrău. Ulterior, autoritățile au decis suspendarea activității și au și amendat agentul comercial.

Omul de afaceri era atunci revoltat și a lansat acuzații dure la adresa ANPC, implicit la adresa șefului instituției, Horia Constantinescu. La nu foarte mult timp de la eveniment, cele două părți au făcut pace.

ADVERTISEMENT

Pescobar a ținut cont de sfaturile lui Horia Constantinescu. Acesta și-a deschis un nou local, Taverna Racilor. Și mai mult de atât, l-a invitat și pe șeful ANPC la noua locație pentru a se asigura că totul este în regulă.

Emisiunea Maxprofețiile lui Mitică se vede în direct, de la ora 13:30, doar pe site-ul www.fanatik.ro, în fiecare luni. Premiera emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Pescobar a jucat fotbal la Dinamo

ADVERTISEMENT