News

Momente cumplite pentru un bărbat din Botoșani: a fost sfârtecat de utilajul cu care lucra pământul

Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost sfârtecat de utilajul agricol folosit la munca pământului.
07.03.2024 | 18:58
Momente cumplite pentru un barbat din Botosani a fost sfartecat de utilajul cu care lucra pamantul
Accident grav pe un câmp din Botoșani: bărbat sfârtecat de un motocultor. Cum s-a produs evenimentul. Sursa foto: monitorulbt.ro
ADVERTISEMENT

Incident extrem de grav produs joi după-amiază în județul Botoșani, acolo unde un bărbat care muncea pe câmp a fost pur și simplu sfârtecat de un utilaj agricol.

Accident grav pe un câmp din Botoșani: bărbat sfârtecat de un motocultor. Cum s-a produs evenimentul

Din datele oferite de presa locală, aflăm că incidentul a avut loc joi la amiază în marginea satului Dracșani, comuna Sulița. Aici, un bărbat în vârstă de 47 de de ani lucra pe câmp folosindu-se de un motocultor.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de neatenție, pe un deal, una dintre roțile motocultorului a intrat într-o brazdă și s-a răsturnat. Din acest punct a început calvarul pentru bărbat din nordul țării.

Utilajul de mare tonaj l-a prins pe bărbat sub discurile ascuțite. Acestea au trecut peste mai multe părți ale corpului său. La întreaga scenă horror a asistat neputincioasă soția bărbatului.

ADVERTISEMENT

Cutremurată după ce și-a văzut bărbatul sfârtecat la propriu de utilaj, femeia a sunt la serviciul unic de urgență 112 și a cerut ajutorul cadrelor medicale. Au fost trimise mai multe echipaje.

La fața locului a fost direcționat un echipaj cu asistent aflat în zonă, iar de la Botoșani a fost direcționat echipajul cu medic SMURD. Pacientul a fost direcționat la Urgențe”, a precizat Cristian Simionescu, medic coordonator al dispeceratului SJA-SMURD, citat de Monitorul BT.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 47 de ani s-a ales cu multiple traumatisme

Bărbatul de 47 de ani a fost preluat de medici și transportat de urgență la spital. La unitatea medicală acesta a fost supus mai multor investigații de specialitate. El prezenta mai multe leziuni grave.

Pacientul a fost preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și adus în serviciul UPU cu multiple traumatisme. Prezenta un traumatism complex de testicul, leziuni abrazionate la nivelul peretelul abdominal, traumatism de umăr și multiple contuzii.

ADVERTISEMENT

A fost stabilizat de medicul de pe ambulanță și este în curs de investigații. Se va decide, ulterior, conduita terapeutică”, a precizat medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT