Sport

Momente de panică în Premier League! Un puști de 19 ani de la West Ham, aproape de tragedie. Video

Un tânăr jucător de la West Ham United a suferit o accidentare groaznică în meciul cu Fulham din Premier League și a fost scos de pe teren cu targa.
14.04.2024 | 18:56
Momente de panica in Premier League Un pusti de 19 ani de la West Ham aproape de tragedie Video
Un tânăr jucător de la West Ham United a suferit o accidentare groaznică în meciul cu Fulham din Premier League și a fost scos de pe teren cu targa. Sursă foto: @MirrorFootball
ADVERTISEMENT

Au fost momente teribile pe London Stadium la partida pe care ”ciocănarii” au pierdut-o, scor 0-2, în derby-ul din capitala Angliei. În urma acestui eșec, elevii lui David Moyes și-au cam luat adio de la locurile de cupe europene.

Un jucător de la West Ham, accidentare teribilă în Premier League

Pe lângă jocurile pasionante și surprizele uriașe, etapa a 33-a din Premier League a venit și cu un moment dramatic. Înspre finalul partidei dintre West Ham și Fulham, puștiul George Earthy (19 ani) a suferit o accidentare groaznică.

ADVERTISEMENT

Trimis în teren de David Moyes în minutul 82, mijlocașul ”ciocănarilor”, aflat la debutul în prima ligă din Anglia, a avut un ghinion teribil atunci când 3 minute mai târziu s-a ciocnit violent cap în cap cu coechipierul său, mexicanul Edson Alvarez.

Earthy s-a dat și cu capul de gazon în momentul căderii, iar managerul lui Fulham, Marco Silva, care a văzut întreaga scenă, a intrat în viteză pe teren pentru a se asigura că puștiul este în ordine.

ADVERTISEMENT

Imediat a apărut și echipa medicală a lui West Ham care i-a oferit primele îngrijiri fotbalistului și i-a pus chiar masca de oxigen la gură. În tot acest timp, Alvarez a privit speriat și cu mâna la cap cum colegul său primea îngrijiri medicale.

George Earthy a stat 8 minute întins pe gazon înainte de a fi scos pe targă de pe teren în aplauzele tuturor spectatorilor prezenți pe stadion. În locul său a fost introdus pe teren Maxwel Cornet.

ADVERTISEMENT

Susținere totală pentru puștiul lui West Ham

Earthy se afla la debutul în Premier League după ce a apărut pentru prima dată în echipa de seniori a lui West Ham în urmă cu o lună la partida împotriva lui Freiburg din Europa League. A jucat 4 minute la finalul manșei secunde a optimilor, pe care ”ciocănarii” au câștigat-o cu 5-0.

”George Earthy a suferit o accidentare la cap și este scos pe targă în afara terenului. Suntem cu toții alături de tine, George”, a scris West Ham pe rețelele de socializare. ”Sperăm că nu este nimic grav. Recuperare rapidă, George!”, a fost mesajul celor de la Fulham.

ADVERTISEMENT

Pentru West Ham United urmează meciul cu Bayer Leverkusen, din manșa secundă a sferturilor de finală ale Europa League, programat joi, 18 aprilie, de la ora 22:00, la Londra. În tur, nemții s-au impus cu 2-0 cu goluri înscrise pe finalul întâlnirii.

ADVERTISEMENT
Tags: