Life

Momente de panică la America Express. Sânziana Negru a avut nevoie de intervenția medicilor: ”Am o criză”

Sânziana Negru, probleme de sănătate pe ultima sută de metri din ”America Express”. Concurenta a fost la un pas de a rata jocul
18.12.2023 | 22:51
Momente de panica la America Express Sanziana Negru a avut nevoie de interventia medicilor Am o criza
Sânziana Negru, răpusă de problemele de sănătate la America Express Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

”America Express” a intrat în linie dreaptă. Concurenții sunt din ce în ce mai puțini, ceea ce înseamnă că lupta este mai acerbă ca niciodată. În semifinală, Sânziana Negru a avut parte de momente de cumpănă ce i-au încetinit parcursul în concurs.

Sânziana Negru, probleme de sănătate înainte de marea finală ”America Express”

Pe ultima sută de metri, ”Drumul Soarelui” este mai dificil ca niciodată. În jocul ”America Express” au mai rămas cele mai bune patru echipe, iar lupta este cot la cot. Sânziana Negru și Laura Giurcanu sunt o amenințare pentru toți, dar și cei mai buni au momentele lor grele.

ADVERTISEMENT

În această etapă, Irina Fodor le-a pregătit o nouă surprinză concurenților. Pentru a vedea cât de bine se descurcă pe cont propriu, echipele au fost separate. Astfel, fiecare concurent joacă singur pentru binele comun al echipei.

Din păcate, echipa Laura Giurcanu – Sânziana Negru a avut parte de un episod mai puțin plăcut. Fix în această etapă, când viteza și agilitatea fac totul, Sânzianei Negru i s-a făcut rău. Inițial, a crezut că totul este din cauza faptului că nu a mâncat, dar problemele au fost destul de serioase.

ADVERTISEMENT

Seara de dinaintea jocului a fost un adevărat calvar pentru Sânziana Negru. Din cauza faptului că senzația de rău nu se ameliora deloc, concurenta ”America Express” a ajuns pe mâinile medicilor care au făcut investigațiile necesare.

Colega Laurei Giurcanu a avut nevoie de intervenția medicilor

La testimoniale, Sânziana Negru a pus totul pe seama oboselii acute și a adrenalinei. În ultimele etape, atât ea, cât și Laura Giurcanu au tras foarte tare pentru a-și asigura cele mai bune poziții în clasament.

ADVERTISEMENT

Însă, la un moment dat, se pare că organismul i-a dat semnale că nu poate și că are nevoie de o pauză. În ciuda problemelor de bilă și de stomac cu care crede că se confruntă, Sânziana Negru tot nu a lipsit de la joc.

”Am o criză de stomac, bilă, nu îmi dau seama. Seara, când a ajuns la cazarea noastră, m-au luat niște dureri de stomac sau o criză de bilă. Poate și oboseala, adrenalina, toate astea își spun cuvântul. Am luat pastile înainte de jocul din dimineața asta”, Sânziana Negru la America Express, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

După această etapă, urmează marea finală de pe ”Drumul Soarelui”. În ultima etapă din Argentina se vor califica trei echipe, ceea ce înseamnă că una dintre ele va spune adio competiției chiar pe ultima sută de metri.

Până acum, cele patru echipe rămase în concurs au demonstrat că își merită din plin locul în ”America Express”. De departe, cea mai plăcută surpriză a fost Romică Țociu care, la 61 de ani, a făcut față tuturor probelor.

ADVERTISEMENT