Life

Momente de sărbătoare în Familia regală britanică! Mezina prințului Andrew este însărcinată

25.09.2020 | 14:03
Momente de sarbatoare in Familia regala britanica Mezina printului Andrew este insarcinata
ADVERTISEMENT

Familia regală britanică are parte de clipe de sărbătoare! Palatul Buckingham a anunțat oficial că Prințesa Eugenie este însărcinată pentru prima oară. Mezina prințului Andrew și soțul ei, Jack Brooksbank, își așteaptă bebelușul anul viitor.

Conform libertateapentrufemei.ro, sarcina a fost anunțată astăzi, la doi ani de când Prințesa Eugenie și-a unit destinul cu Jack Brooksbank. Încă nu a fost aflat sexul viitorului bebeluș regal.

ADVERTISEMENT

Prințesa Eugenie de York și soțul ei au fost împreună timp de șapte ani, după care acesta a cerut-o în căsătorie în timpul unei călătorii în Nicaragua. Anunțul sarcinii a fost făcut pe contul de Twitter al Familiei regale.

Mezina prințului Andrew, însărcinată pentru prima oară! Vestea care a bucurat Palatul Buckingham

Prințesa Eugenie este căsătorită cu Jack Brooksbank de doi ani, iar la aniversarea nunții lor a fost făcut marele anunț. Nunta celor doi a avut loc la Palatul Windsor, iar câteva celebrități și-au făcut apariția la evenimentul regal, cum ar fi Kate Moss, Robbie Williams sau Ellie Goulding.

ADVERTISEMENT

Anunțul sarcinii a fost făcut public abia astăzi, însă Prințesa Eugenie declară că regina a știut încă de la început. Aceasta spune că vestea unui nou bebeluș regal a bucurat-o pe Majestatea Sa, dar și pe prințul Philip.

Anunțul a fost făcut pe contul de Twitter al Familiei regale: “Alteța Sa Regală, Prințesa Eugenie și dl Jack Brooksbank sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă un copil la începutul anului 2021.

ADVERTISEMENT

Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, domnul și doamna George Brooksbank, regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați de vești. “

De asemenea, Prințesa Eugenie a postat pe contul de Instagram o fotografie în care își exprimă fericirea cu privire la vestea bună. “Eu și Jack suntem foarte încântați pentru începutul anului 2021…”.

ADVERTISEMENT
Prințesa Eugenie este însărcinată
Prințesa Eugenie este însărcinată! Sursa foto: Instagram

Prințesa Eugenie de York este a 10-a în ordinea succesiunii la tron, iar bebelușul ei va fi al 12-lea.

Nu este singurul eveniment important al acestui an. Sora Prințesei Eugenie, Beatrice, fiica cea mare a Ducilor de York, s-a căsătorit în secret după ce nunta a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Ceremonia a avut loc la Capela Regală a tuturor Sfinților și au participat doar membrii familiei regale. Prințesa Beatrice și-a unit destinul cu Edoardo Mapelli Mozzi în luna iulie a acestui an.

ADVERTISEMENT