Life

Momente dificile pentru Lidia Buble. Drama trăită de artistă pe care puțini au știut-o până acum: ”Nu mi-e rușine să spun”

Lidia Buble a vorbit despre o perioadă dificilă din viața sa. Puțini știu, dar artista a traversat momente destul de complicate.
16.04.2024 | 12:38
Momente dificile pentru Lidia Buble Drama traita de artista pe care putini au stiuto pana acum Nu mie rusine sa spun
Momente dificile pentru Lidia Buble. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă sumbră din viața ei. Au fost momente dificile pe care artista nu le va uita niciodată. Chiar și așa, se bucură că nu a renunțat și a crezut în ea, reușind să își îndeplinească visurile.

Momente dificile pentru Lidia Buble

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar și așa, la început de drum, lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru ea. Artista își amintește și acum de perioada adolescenței.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, ea a dezvăluit că unul dintre cele mai grele momente din viața a fost atunci când a ajuns în București. Avea 40 de lei în buzunar și îi era rușine să-i spună tatăl lui său să îi dea bani de chirie.

S-a înscris la facultate, dar nu avea bani să meargă nici cu metroul și nici cu autobuzul. Era nevoită să se descurce, astfel că ținea bine de bani, iar de cele mai multe ori mânca doar câțiva biscuiți.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble recunoaște că viața ei era foarte grea în București la început. Nu avea nici prieteni și nici bani. Totuși, nu îi este rușine să recunoască că biscuiții vărsați erau uneori mâncarea ei pentru întreaga zi.

Artista nu avea bani nici de metrou și nici de autobuz

„Unul dintre cele mai grele momente din viața mea a fost acela când am venit în București cu 40 de lei în buzunar și îmi era atât de rușine să pun mâna pe telefon să îl sun pe tati să îi spun tati, dă-mi bani de chirie pe luna asta. (…)

ADVERTISEMENT

M-am înscris și la facultate, știam la ce mă înham. Viața este foarte grea în București. M-am trezit efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără bani, fără prieteni. Rămâneam fără bani de mâncare și nu mi-e rușine să spun. La momentul respectiv mergeam într-un supermarket și erau acei biscuiți vărsați. Mâncam câte doi biscuiți de foame. Era mâncarea mea pentru toată ziua. Nu aveam bani nici de metrou, nici de autobuz”, a spus Lidia Buble.

A trecut mult timp de atunci, iar acum, artista se poate declara cât se poate de împlinită din mai multe puncte de vedere. Trăiește o viață de vis în Capitală, se bucură de o carieră de succes și poate să își permită cam orice.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, ea recunoaște că nu lucrurile materiale și nici banii nu o fac fericită. Lidia Buble spune că a reușit să găsească pacea sufletească în ultimii ani, dar și echilibrul de care avea nevoie. Iar aceste lucruri sunt cele mai importante pentru ea.

ADVERTISEMENT
Tags: