Life

Lidia Buble, detalii despre vacanța în stațiunea miliardarilor: ”Au fost mai mulți români ca niciodată”

Lidia Buble, dezvăluiri despre timpul petrecut în stațiunea miliardarilor. Ce a putut să spună artista despre turiștii români.
28.03.2024 | 10:17
Lidia Buble detalii despre vacanta in statiunea miliardarilor Au fost mai multi romani ca niciodata
Lidia Buble, dezvăluiri despre timpul petrecut în stațiunea miliardarilor. Ce a putut să spună artista despre turiștii români. Sursa foto: Instagram / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble, detalii despre vacanța în stațiunea miliardarilor, unde au fost mai mulți români ca niciodată. Locul este la mare căutare în rândul celor cu bani mulți, dar este și o destinație turistică foarte apreciată de artistă.

Lidia Buble, dezvăluiri despre timpul petrecut în stațiunea miliardarilor. Ce a putut să spună artista despre turiștii români

Lidia Buble, dezvăluiri despre timpul petrecut în stațiunea miliardarilor. Ce a putut să spună artista despre turiștii români. Îndrăgita cântăreață merge în acest loc de foarte multe ori pe an, indiferent de sezon.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Răzvan Simion adoră să se bucure de timpul petrecut în Courchevel, Franța, cu toate că are prețuri foarte piperate. Stațiunea montană este situată în partea de vest a 3 Vallées și dispune de aproximativ 150 de pârtii de ski.

Destinația este singura de pe glob care are hoteluri de 6 stele și nu este de mirare că costurile sunt foarte mari. Vedeta a dezvăluit că a scos din buzunar 150 de euro pentru o pizza, sumă pe care ar fi cheltuit-o 3 zile dacă era în Capitală.

ADVERTISEMENT

„Știu că au fost şi câţiva români care s-au răsfăţat, au venit pe lux şi opulenţă. Anul acesta, parcă, au fost mai mulţi români ca niciodată în Courchevel, mulţi… cumva, zici că erai pe pârtie la Braşov”, a spus Lidia Buble în podcast-ul Cafea cu visuri, realizat de Oana Andoni, pe Youtube.

Lidia Buble, detalii despre vacanța în stațiunea Courchevel

În aceeași notă, cântăreața a dezvăluit că nici cazarea nu este foarte ieftină în stațiunea Courchevel. O noapte de cazare în acest loc din Franța costă în jur de 1.000 de euro, turiștii având la dispoziție și costuri mai accesibile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei care doresc să descopere regiunea se pot caza și în diverse apartamente care se pot închiria. Stațiunea este preferata artistei pe timp de iarnă, iar vara preferă să meargă în Saint-Tropez. Lidia Buble este însoțită mereu de surorile sale.

„Cu elicopterul până acum nu am mers, cu yachtul în schimb da, dar nu am pretenţii, nu-s genul de om care, dacă nu mă duc cu yachtul sau cu elicopterul, nu mă simt la fel de bine, dar este o experienţă într-adevăr”, a mai spus cântăreața, în același podcast.

ADVERTISEMENT