Life

Momente dificile pentru Simona Gherghe. Ce a pățit fiica prezentatoarei de la Mireasa

Simona Gherghe trece prin momente dificile. Ana, fiica prezentatoarei, se confruntă cu probleme de sănătate la final de an.
29.12.2022 | 11:21
Momente dificile pentru Simona Gherghe Ce a patit fiica prezentatoarei de la Mireasa
Ce a pățit fiica Simonei Gherghe, Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a anunțat că fiica ei are probleme de sănătate. Prezentatoarea TV este o mamă foarte dedicată și își dorește tot ce e mai bun pentru copiii ei.

Simona Gherghe, momente dificile la final de an. Fiica vedetei are probleme de sănătate

Vedeta de la Antena 1 este foarte activă în mediul online și împărtășește cu urmăritorii atât veștile bune, cât și pe cele mai puțin plăcute, așa cum a făcut și de această dată.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Mireasa nu trece deloc prin momente ușoare. Fiica ei, Ana, nu s-a simțit foarte bine în ultimele zile, motiv pentru care mama ei a decis să-i facă un test antigen.

Din păcate, rezultatul a fost unul pozitiv și a dovedit faptul că micuța are gripă.

Simona Gherghe a postat pe rețelele sociale o imagine cu testul pozitiv, fără a uita să menționeze că este al fiicei sale.

ADVERTISEMENT

“S-a bifat și o gripă… Ana, mai exact.”, a scris vedeta pe Instastory.

Simona Gherghe
Fiica Simonei Gherghe are gripă. Sursa foto: Instagram

Nu este prima dată în acest an când fiica vedetei de la Antena 1 are probleme de sănătate. În urmă cu două luni, Simona Gherghe le-a spus internauților că Ana a fost răcită și că a avut febră.

În acele momente, micuța a făcut diverse activități acasă, dar și-ar fi dorit să meargă la grădiniță.

ADVERTISEMENT

“Ana e puțin răcită. A făcut febră aseară, așa că azi stă acasă. A făcut deja un experiment. (…) Apoi a pus murături cu mamaie.

De fapt, s-a supărat că a lipsit azi de la grădi, tocmai că azi puneau murături acolo.”, a povestit atunci Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Și fiul Simonei Gherghe a avut probleme de sănătate

Luna trecută, Simona Gherghe i-a anunțat pe fani că fiul ei are viroză. Prezentatoarea TV a mers cu Vlad la doctor, însă nu a rămas internat la spital, ci s-a putut recupera acasă, cu tratamentul prescris de medic.

Vedeta a scris atunci că este cu gândul la toate mamele care stau cu copiii lor în această perioadă în care foarte mulți se îmbolnăvesc de viroze.

De asemenea, blondina le-a dorit sănătate celor care o urmăresc, mai ales că sunt pline spitalele.

“Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău…

Sunt pline spitalele! Să fiți sănătoși!”, a spus atunci prezentatoarea emisiunii Mireasa.

ADVERTISEMENT