Life

Momente dramatice la Capatos! Fiica lui Alin Oprea de la Talisman a izbucnit în lacrimi și l-a făcut praf pe artist: ”Să-ți fie rușine”

09.09.2020 | 07:28
Momente dramatice la Capatos Fiica lui Alin Oprea de la Talisman a izbucnit in lacrimi si la facut praf pe artist Sati fie rusine
Momente dramatice la Capatos! Fiica lui Alin Oprea de la Talisman a izbucnit în lacrimi și l-a făcut praf pe artist: ”Să-ți fie rușine”. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Melissa Oprea a intervenit în scandalul dintre părinții săi, după ce Alin Oprea de la Talisman a mers la un post de televiziune unde a mărturisit că nu a fost lăsat să intre în propria casă să-și ia bunurile, motiv pentru care a apelat la poliție.

Adolescenta și-a criticat dur tatăl, făcându-l pe cântăreț să se emoționeze și să izbucnească în lacrimi. Tânăra care studiază la Londra a declarat că Alin Oprea ar fi trebuit să vorbească cu copiii săi, nu să sune la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

„Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, a spus Melissa, fiica lui Alin Oprea la Xtra Night Show.

Alin Oprea, pus la zid de propria fiică. Melissa l-a atacat dur la TV

„Cine ești? Cum poți să faci așa mult rău?? Doar oprește-te, te rog! Asta e tot ce am vrut să zic, la revedere!”, a completat în lacrimi, fiica artistului, în emisiunea de la Antena 1 ca imediat să închidă telefonul, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea a fost lăsat fără drept la replică, intervenția fiicei sale întristându-l foarte tare. Solistul trupei Talisman a început să lăcrimeze, precizând că Melissa și Adrian, copiii săi,  sunt influențați de fosta soție, Larisa Uță, femeia alături de care a avut un mariaj de 22 de ani.

„Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea”, a spus Alin Oprea, în emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1.

ADVERTISEMENT

În plus, renumitul cântăreț a mărturisit că a fost amenințat de fosta parteneră de viață că-i va întoarce pe copii împotriva lui, făcându-l public de râs. Alin Oprea și-a deschis sufletul și a declarat că-și iubește foarte mult fiica, iar tot ce și-a dorit a fost să aibă o familie fericită.

„Îl iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap. Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a mai precizat îndrăgitul artist.

ADVERTISEMENT