Life

Momente dramatice pentru mama lui Jador. Ce a anunțat solistul: “E bolnavă rău”

01.09.2020 | 14:44
Momente dramatice pentru mama lui Jador Ce a anuntat solistul E bolnava rau
ADVERTISEMENT

Mama lui Jador traversează o perioadă ceva mai dificilă. Cântărețul a făcut anunțul despre toate acestea, oferind câteva detalii importante despre cea care i-a dat viață. Fostul concurent de la Puterea Dragostei pare să trăiască momente dramatice și de curând și-a spus oful, legat de întreaga situație.

Artistul de muzică de petrecere a spus ce se întâmplă cu mama lui. Jador și-a făcut situația din prezent publică prin intermediul postărilor sale, pe care le transmite adesea în mediul online.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat imediat ce au auzit ultimele vești legate de artist, acesta fiind foarte popular în rândul internauților. Mama lui Jador nu pare să aibă o stare de sănătate chiar bună.

Ce se întâmplă cu mama lui Jador, în aceste momente. Cântărețul a făcut anunțul

Toate acestea au influențat și activitatea profesională a tânărului cântăreț, pe lângă faptul că i-a fost dată lumea peste cap. Nu se mai poate concentra la fel de bine ca înainte asupra proiectelor pe care le avea programate pentru această perioadă din an.

ADVERTISEMENT

Relația lui Jador cu mama lui pare să fie una foarte apropiată, dacă e să ne ghidăm despre modul în care îi poartă artistul acesteia de grijă. În vârstă de 25 de ani, solistul a petrecut momente bune în ultima vreme și a îngrijit-o pe mama lui.

Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, participantul de la Puterea Dragostei a transmis și ce se petrece în familia sa și într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Momente dramatice pentru mama lui Jador. Ce a anunțat solistul E bolnavă rău
Jador a făcut un anunț despre mama lui și și-a îngrijorat fanii

“E bolnavă rău mama. Îți dai seama că nu-mi arde când e supărată ea rău să vin să fac o poză sau să vină 30 de oameni să stau jumătate de oră să fac poză, să mă opresc în stradă să fac poză, dar trebuie, că te iubesc oamenii.”, a fost de părere artistul.

“(…) Și chestia asta nu o înțeleg mulți artiști. Băi, dacă oamenii te iubesc, stai să faci poză.”, a continuat Jador, pe postul TV.

ADVERTISEMENT

Înainte de situația de pandemie, Jador reușea să câștige foarte bine din muzică. Artistul de manele avea încasări de aproximativ 50.000 de euro și cariera lui părea una în floare. În prezent a fost nevoit să pună pauză la tot ce făcea pentru a se ocupa de problemele de familie.

ADVERTISEMENT