Life

Momente dureroase pentru Anca Țurcașiu. Actrița e devastată după cutremurul din Turcia: ”Niște prieteni sunt acolo”

Un cutremur puternic cu o magnitudine de 7,8 grade s-a produs pe 6 ianuarie, în Turcia, iar peste 3.000 de persoane și-au pierdut viața.
07.02.2023 | 11:44
Momente dureroase pentru Anca Turcasiu Actrita e devastata dupa cutremurul din Turcia Niste prieteni sunt acolo
Anca Țurcașiu, devastată după cutremurul din Turcia. Sursă foto Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cutremurul din Turcia a șocat întreg globul, având în vedere numărul victimelor, dar și momentele surprinse de camerele de filmat.

Anca Țurcașiu, șocată de cutremurul puternic din Turcia

Unele clădiri se prăbușeau rapid, iar pe străzi, haosul predomina. Și vedetele din România au fost afectate de cele întâmplate acolo, una dintre ele fiind chiar faimoasa Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT

Celebra actriță este activă în mediul online și are grijă să îi informeze pe fanii săi cu evenimentele zilnice din viața sa, însă de această dată, Anca Țurcașiu nu a avut vești bune.

Actrița a văzut și ea dezastrul din Turcia, în urma căruia peste 3.452 de persoane și-au pierdut viața. Ce este cel mai rău însă este că Anca Țurcașiu are prieteni în zona respectivă și își face griji pentru ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta mai spune că îi este extrem de dificil să proceseze tot ce s-a întâmplat acolo, având în vedere că în tot acest timp, ea susține câteva spectacole de teatru în România.

Cât despre prietenii ei din acele zone, actrița spune că a luat legătura cu ei, iar aceștia sunt devastați după ce s-a putut întâmpla.

ADVERTISEMENT

”Atât de trist. Noi jucăm o comedie acum în Sibiu… Am fost atât de afectată de ce s-a întâmplat. Am vorbit cu niște prieteni de-ai mei care sunt acolo și erau devastați și ei.”, a mărturisit Anca Țurcașiu pe pagina sa de Instagram.

Cristina Almășan a plecat din Turcia înainte de cutremur

Și o altă vedetă din România a fost la un pas distanță să fie surprinsă de cutremurul devastator din Turcia. Este vorba despre Cristina Almășan care se afla în vizită la părinții iubitului ei, aceștia locuind chiar în Gaziantep, epicentrul cutremurului de pe 6 februarie.

ADVERTISEMENT

Cristina Almășan a plecat acolo alături de fetița ei, iar norocul său a fost că zborul era programat cu o zi înainte de cutremur. Chiar și așa, vloggerița încă se gândește la dezastrul pe care l-a evitat și de asemenea, se teme pentru ce ar fi putut trăi, dacă avionul ei decola cu o zi mai târziu.

Cât despre părinții iubitului ei, aceștia sunt în siguranță, însă au rămas șocați după cele întâmplate. ”Au fost foarte speriați, s-au trezit cu mobila căzând peste ei în casă. S-au trezit șocați și speriați. Toată lumea e bine”, povestea vedeta, pentru spynews.ro.

Și o altă româncă a fost martoră a cutremurului din Turcia, care, potrivit relatărilor ei, părea că nu se mai termină. 

ADVERTISEMENT