ADVERTISEMENT
Fotbal international

Momente halucinante în Supercupa Japoniei! Kobe, echipa lui Iniesta, a câştigat trofeul după nouă penalty-uri consecutive ratate! VIDEO

Autor: Andrei Șchiopu | 08.02.2020 | 14:17
Momente halucinante în Supercupa Japoniei! Kobe, echipa lui Iniesta, a câştigat trofeul după nouă penalty-uri consecutive ratate! VIDEO
Vissel Kobe. Sursă foto: twitter

Vissel Kobe, echipa lui Andres Iniesta, a câștigat Supercupa Japoniei, după loviturile de deparetajare. Dramatismul a atins cote maxime, mai ales că la executarea penalty-urilor s-au ratat nouă lovituri de la 11 metri consecutive.

ADVERTISEMENT

Kobe, echipa lui Iniesta, a câștigat Supercupa Japoniei după nouă penalty-uri consecutive ratate

Andres Iniesta a câștigat un nou trofe în Japonia, pentru Vissel Kobe. Spaniolul a cucerit Supercupa Spaniei, după ce la loviturile de la 11 metri a trăit un moment inedit în fotbal.

Jucătorii ambelor formații au ratat un total de nouă penalty-uri consecutive, printre fotbaliștii care au ratat se află și Thomas Vermaelen, fostul fundaș al Barcelonei și al lui Arsenal.

Lista fotbaliștilor care au ratat penalty-urile:

 1. Junio (Yokohama)
 2. Ogawa (Kobe)
 3. Mizunuma (Yokohama)
 4. Nishi (Kobe)
 5. Matsubara (Yokohama)
 6. Osaki (Kobe)
 7. Wada (Yokohama)
 8. Vermaelen (Kobe)
 9. Endo (Yokohama)
ADVERTISEMENT

Iniesta a cucerit al doilea trofeu de când este în Japonia

Andres Iniesta a cucerit al doilea trofeu de când s-a transferat în Japonia, la Vissel Kobe. Primul trofe l-a cucerit chiar în prima zi din 2020, după ce Kobe s-a impus cu 2-0 în fața lui Kashima, în finala Cupei Împăratului.

Acela a fost ultimul meci din carieră pentru David Villa, care a intrat, mai mult simbolic, în minutul 92 al confruntării.

Fostul atacant al naționalei Spaniei a explicat motivul pentru care a ales să se retragă chiar după finala cupei: Întotdeauna mi-am spus că prefer să mă las eu de fotbal, înainte ca fotbalul să mă lase pe mine. A fost o decizie foarte mult gândită!”

ADVERTISEMENT

„Am decis că este momentul perfect! Mi-a plăcut foarte mult cariera mea, au fost niște ani minunați!”, a încheiat David Villa.

 • 38 de ani a împlinit David Villa pe 3 decembrie
 • 35 de ani a împlinit Andres Iniesta pe 11 mai
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
 • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
 • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!