Fotbal international

Momente halucinante în Supercupa Japoniei! Kobe, echipa lui Iniesta, a câştigat trofeul după nouă penalty-uri consecutive ratate! VIDEO

08.02.2020 | 14:17
Momente halucinante in Supercupa Japoniei Kobe echipa lui Iniesta a castigat trofeul dupa noua penaltyuri consecutive ratate VIDEO
ADVERTISEMENT

Vissel Kobe, echipa lui Andres Iniesta, a câștigat Supercupa Japoniei, după loviturile de deparetajare. Dramatismul a atins cote maxime, mai ales că la executarea penalty-urilor s-au ratat nouă lovituri de la 11 metri consecutive.

Kobe, echipa lui Iniesta, a câștigat Supercupa Japoniei după nouă penalty-uri consecutive ratate

Andres Iniesta a câștigat un nou trofe în Japonia, pentru Vissel Kobe. Spaniolul a cucerit Supercupa Spaniei, după ce la loviturile de la 11 metri a trăit un moment inedit în fotbal.

ADVERTISEMENT

Jucătorii ambelor formații au ratat un total de nouă penalty-uri consecutive, printre fotbaliștii care au ratat se află și Thomas Vermaelen, fostul fundaș al Barcelonei și al lui Arsenal.

Lista fotbaliștilor care au ratat penalty-urile:

  1. Junio (Yokohama)
  2. Ogawa (Kobe)
  3. Mizunuma (Yokohama)
  4. Nishi (Kobe)
  5. Matsubara (Yokohama)
  6. Osaki (Kobe)
  7. Wada (Yokohama)
  8. Vermaelen (Kobe)
  9. Endo (Yokohama)
ADVERTISEMENT

Iniesta a cucerit al doilea trofeu de când este în Japonia

Andres Iniesta a cucerit al doilea trofeu de când s-a transferat în Japonia, la Vissel Kobe. Primul trofe l-a cucerit chiar în prima zi din 2020, după ce Kobe s-a impus cu 2-0 în fața lui Kashima, în finala Cupei Împăratului.

Acela a fost ultimul meci din carieră pentru David Villa, care a intrat, mai mult simbolic, în minutul 92 al confruntării.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei Spaniei a explicat motivul pentru care a ales să se retragă chiar după finala cupei: Întotdeauna mi-am spus că prefer să mă las eu de fotbal, înainte ca fotbalul să mă lase pe mine. A fost o decizie foarte mult gândită!”

„Am decis că este momentul perfect! Mi-a plăcut foarte mult cariera mea, au fost niște ani minunați!”, a încheiat David Villa.

ADVERTISEMENT
  • 38 de ani a împlinit David Villa pe 3 decembrie
  • 35 de ani a împlinit Andres Iniesta pe 11 mai