Sport

Momente incredibile în Argentina – Uruguay. Messi a sărit la bătaie cu un adversar! Ce a decis arbitrul

După înfrângerea Argentinei cu Uruguay, scor 0-2, Messi a avut nervii întinși la maxim. Decarul a făcut parte dintr-un moment incredibil în care a fost agresiv cu un adversar.
17.11.2023 | 10:01
Momente incredibile in Argentina  Uruguay Messi a sarit la bataie cu un adversar Ce a decis arbitrul
După înfrângerea Argentinei cu Uruguay, scor 0-2, Messi a avut nervii întinși la maxim. Decarul a făcut parte dintr-un moment incredibil în care a fost agresiv cu un adversar. Sursa Foto: X (Twitter)
ADVERTISEMENT

Argentina a pierdut meciul cu Uruguay, scor 0-2, în preliminariile din America de Sud pentru Cupa Mondială din 2026. Spiritele s-au încins în timpul partidei și fanii au avut parte de un moment incredibil. Lionel Messi a avut nervii întinși la maxim și a devenit agresiv cu unul dintre adversari.

Messi cu nervii întinși la maxim după înfrângerea Argentinei

Au fost mai multe momente în care lucrurile s-au tensionat între cele două tabere, însă, fanii nu vor uita niciodată acțiunea făcută de căpitanul “Pumelor”. În minutul 20, scorul era încă 0-0, însă rivalitatea dintre cele două naționale a început încă din primul minut, fiind un meci cu miză.

ADVERTISEMENT

Astfel, la jumătatea primei reprize, Rodrigo De Paul a intrat într-un conflict verbal cu Mathias Oliveira destul de intens. Acest moment nu a fost trecut cu vederea de Lionel Messi care avea nervii întinși la maxim. De această dată, Leo a fost cel care a sărit să îl ajute pe mijlocașul lui Atletico Madrid, cunoscut de suporteri ca fiind “bodyguard-ul din teren al lui Messi”.

Câștigătorul Balonului de Aur nu a stat prea mult pe gânduri și a sărit imediat la jucătorul lui Napoli. Decarul a devenit puțin agresiv și l-a bruscat pe Oliveira pentru a opri conflictul dintre cei doi fotbaliști. Leo l-a împins cu cotul în piept și apoi l-a luat direct de gât și l-a îndepărtat pe jucătorul recalcitrant. Acțiunea lui Messi putea fi tratată de arbitru cu acordarea unui cartonaș galben. Însă, nu s-a pus vorba de așa ceva pentru argentinian.

ADVERTISEMENT

Argentina este în continuare lider în grupa din America de Sud. “Pumele” au 12 puncte după 5 dueluri și sunt la două puncte de poziția secundă, ocupată de Uruguay. În acest clasament avem parte de câteva surprize. Astfel, Brazilia este pe locul 5 cu 7 puncte. Chile este pe a 8-a poziție cu 5 puncte. Acest lucru îi ține departe de un loc la Cupa Mondială din 2026.

Leo Messi, cuvinte surprinzătoare la adresa lui Pep Guardiola

În cadrul interviului, Leo Messi susține că Pep Guardiola a făcut mult rău fotbalului prin stilul pe care l-a aplicat, în mod special, la Barcelona. Argentinianul este de părere că tehnicianul lui Manchester City a revoluționat “sportul rege” doar prin simplitatea sa. Atacantul lui Inter Miami a mai spus că Pep este cel care i-a adus cel mai mare plus carierei sale și că este cel mai bun antrenor.

ADVERTISEMENT

“Ceea ce cerea el era relativ simplu și toți încercau să-l imite. A influențat mult jocul, și nu doar în Spania. Este incredibil ceea ce a reușit cu modul propriu în care ne-a făcut să jucăm.

Pep a influențat fotbalul, și numai în Spania, dar și în afara țării. De fapt, Guardiola a făcut foarte mult rău fotbalului, pentru că ceea ce pretindea el era aparent simplu și toți sperau să-l imite.

ADVERTISEMENT

Când mă uitam la ceea ce se juca în străinătate, am înțeles cu adevărat ce și unde am reușit să ajungem. A fost efectiv incredibil. Nu am nicio îndoială când spun că Pep Guardiola rămâne un antrenor special, probabil cel mai bun pe care l-am avut în cariera mea”, a spus Leo Messi.

ADVERTISEMENT