Life

Gina Pistol, prima imagine cu chipul fetiței sale și a lui Smiley. Josephine este foarte frumoasă

Gina Pistol, prima poză cu fața micuței sale și a lui Smiley. Pe cine moștenește Josephine care a împlinit 2 ani pe 9 martie.
28.03.2023 | 13:38
Gina Pistol prima imagine cu chipul fetitei sale si a lui Smiley Josephine este foarte frumoasa
Gina Pistol, prima poză cu fața micuței sale și a lui Smiley. Pe cine moștenește Josephine. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare de la Chefi la cuțite a publicat prima imagine cu chipul fetiței sale și a antrenorului de la Vocea României. Cu cine seamănă copila care a venit pe lume în urmă cu 2 ani. Ce au remarcat internauții.

Gina Pistol, prima poză cu fața micuței sale și a lui Smiley

Gina Pistol a distribuit în mediul virtual prima poză cu fața micuței sale și a lui Smiley. Vedeta de la Antena 1 a ținut-o ascunsă până acum și nu a dorit să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu cea mică, doar că de această dată a avut loc o „scăpare”.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină le-a arătat tuturor pe cine moștenește Josephine, părerile fiind împărțite ca de fiecare dată. Unii spun că micuța blondă de numai 2 ani are trăsături de la mama sa, în timp ce alții cred că de la tată.

Fetița cu părul ușor creș la vârfuri și cu un chip angelic i-a cucerit pe fanii moderatoarei de la Chefi la cuțite. În imaginea din social media Josephine stă pe umerii lui Smiley, în timp ce prezentatoarea este cea care realizează poza.

ADVERTISEMENT

Fiica Ginei Pistol se uită atentă la obiectivul camerei, semn că este familiarizată cu imaginile chiar dacă până acum cuplul nu a dorit să o arate celorlalți. Cei doi parteneri de viață au fost discreți încă de la venirea copilei pe lume.

„Superbă prințesa mică, este copia tatălui”, „Părul tău dar… cât seamănă cu Smiley!” sau Vai ce păpușică frumoasă! Să vă trăiască, să fiți sănătoși”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, Smiley și Josephine
Gina Pistol, prima poză cu chipul fiicei sale și a lui Smiley. Sursa foto: a1.ro

Gina Pistol, dedicată complet rolului de mamă

Gina Pistol este dedicată complet rolului de mamă chiar dacă a revenit pentru o perioadă pe micile ecrane. Vedeta și-a dat seama că pierde multe activități și amintiri din viața fiicei sale și a decis să ia o pauză de la televiziune.

A stat acasă mai bine de un an și jumătate. Ulterior, a filmat un sezon la Chefi la cuțite, doar că de curând a anunțat că își dorește să petreacă mai mult timp cu fetița sa și a lui Smiley pe care din cauza filmărilor nu apuca să o vadă des.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi”, a spus Gina Pistol în urmă cu ceva vreme, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT