Fotbal intern

Momentul cheie al Universității Craiova! Cum au ajuns oltenii la patru victorii consecutive în Liga 1. Exclusiv

12.07.2020 | 10:59
Momentul cheie al Universitatii Craiova Cum au ajuns oltenii la patru victorii consecutive in Liga 1 Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are șanse reale la titlu, iar formația lui Cristiano Bergodi pare că nu se mai oprește din victorii.

FANATIK a aflat că oficialii Universităţii Craiova au adus un psiholog la echipă. Acesta a venit imediat după reluarea antrenamentelor şi i-a ajutat pe jucători până la meciul cu Astra Giurgiu, câştigat de olteni cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Astfel, Cicâldău și compania s-au putut concentra mult mai bine pe scopul final, și anume pe câștigarea titlului.

Psihologul, elementul cheie al Universității Craiova

Universitatea Craiova este aproape de câștigarea titlului în România, iar un mare merit îl are conducerea oltenilor care a angajat un psiholog, pentru ca jucătorii să treacă mult mai ușor peste perioada de inactivitate creată de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Beneficiile s-au văzut instant, elevii lui Cristiano Bergodi reușind patru victorii din tot atâtea meciuri de la reluarea campionatului, totodată devansând și CFR-ul din poziția de lider.

Meciurile Craiovei de la reluarea campionatului:

  • Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 2-1
  • Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-1
  • CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-3
  • Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova 1-2
ADVERTISEMENT

Meci de „foc” contra echipei la care divinitatea e psiholog

Universitatea Craiova va juca un meci decisiv în lupta la titlu împotriva FCSB-ului, formație care este complexul oltenilor, dar care traversează o perioadă foarte slabă.

În cazul vicecampioanei României, nici nu se pune problema de a aduce un psiholog la echipă, patronul Gigi Becali declarând în urmă cu câteva luni că pshilogul echipei este Iisus Hristos:

ADVERTISEMENT

„Nu fac eu aşa ceva, Doamne fereşte! La mine psihologul e Hristos şi rugăciunea şi Sfânta Cruce. Ce e aia psiholog? Cum să dea suport moral psihologul? Suport moral la rugăciune, la Sfânta Liturghie: Doamne Iisuse Hristoase, miluieşte-mă!

Să le dea lor Hristos minte (n.r. jucătorilor) cât miliardele de miliarde de psihologi, dacă e să fie şi dacă merit eu. Şi dacă nu merit eu, mâncăm bătaie”.

„Dar nu că aduc psiholog. Cum adică? Psihologul la oameni care sunt bolnavi cu adevărat. Nu psihiatru, psiholog numai dacă eşti bolnav. Toate naţionalele au psihologi la ei, dar la mine e psiholog Hristos.

Totul numai în Hristos, în Sfânta Cruce şi în liturghie, aşa-i la mine psihologul, m-ai înţeles? Ce să le facă psihologul? Dacă are omul ceva, probleme… nu ştiu”, declara în luna februarie Gigi Becali la TV Pro X.

Meciurile directe dintre FCSB și U Craiova în acest sezon:

  • U Craiova – FCSB 0-1 (J. Tsoumou 88)
  • FCSB – U Craiova 2-0 (D. Man 41, F. Coman 45)
  • FCSB – Craiova 4-1 (R. Oaidă 23,57, F. Tănase 79, D. Mam 84 / C. Bărbuț 45)

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 4,65 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT