Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Momentul de cotitură al Rapidului din startul anului 2024: “Nu-ţi mai dădea nici încredere”

Care este momentul de cotitură al Rapidului din 2024. Robert Niță este de părere că actualul parcurs al giuleștenilor se datorează în mare parte revenirii cu FC U Craiova.
16.02.2024 | 17:51
Momentul de cotitura al Rapidului din startul anului 2024 Nuti mai dadea nici incredere
Momentul de cotitură al Rapidului din startul anului 2024: “Nu-ţi mai dădea nici încredere”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Trupa lui Cristiano Bergodi merge ceas în SuperLiga și are 12 puncte câștigate din tot atâtea posibile. Întoarcerea de scor din derby-ul cu FC U Craiova a fost un moment de cotitură pentru Rapid, care visează să câștige titlul în fața rivalei FCSB.

Momentul de cotitură al Rapidului din startul anului 2024: “Nu-ţi mai dădea nici încredere”

După un sfârșit de an sub așteptările suporterilor, Rapid București și-a luat revanșa în startul anului 2024 și câștigă meci după meci. Cristi Coste este de părere că ultimele 20 de minute din derby-ul cu FC U Craiova au cântărit mult în parcursul ulterior al giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

„În 2024 au contat foarte mult ultimele 20 de minute cu FC U Craiova. A fost o cotitură în tot ce a însemnat parcursul ulterior al Rapidului. Nu întorceai FC U atunci nu cred că vorbeam de 9 puncte de primul loc, încă speranțe la titlul și tot ce e în Giulești”, a spus Cristi Coste.

Robert Niță mărturisește că o înfrângere cu FC U Craiova 1948 ar fi luat din încrederea elevilor lui Cristiano Bergodi. Specialistul FANATIK SUPERLIGA este de părere că un eșec după o campanie de transferuri impresionantă ar fi fost un coșmar pentru gruparea de sub Podul Grant.

ADVERTISEMENT

„Un meci care nu îți mai dădea încrederea pe care ți-a dat-o, nu mai era entuziasmul care era pe lângă echipă. Și suporterii poate deveneau nemulțumiți, se schimbau datele problemei pentru că începeai cu o înfrângere în Giulești după o serie de investiții”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Cum s-a decis soarta derby-ului Rapid – FC U Craiova 4-3: „Niște tâmpenii de schimbări”

FC U Craiova a condus cu 3-1 în Giulești, însă schimbările lui Juan Bauza și Wiliam Baeten au decis într-un fel soarta jocului. Adrian Mititelu a fost supărat la sfârșitul partidei pe Giovanni Costantino după ce elevii lui Bergodi au întors scorul în prelungiri și au câștigat cu 4-3.

ADVERTISEMENT

“Așa ceva nu am pățit niciodată! Să avem 3-1 în minutul 65 și să pierdem cu 4-3… nu că m-am crucit, dar e ceva greu de digerat. Va fi un drum foarte greu până la Craiova. Părerea mea e că meciul l-a pierdut Costantino.

A făcut niște tâmpenii de schimbări. Antrenor care să facă asemenea prostii n-am avut niciodată. Să scoți jucători de milioane, pe Bauza – sunt două cluburi care-l vor și oferă sume importante.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte supărat! Am avut meciul în mâna și l-am pierdut pe mâna unor decizii aberante. Vedeți cum e și cu antrenorii ăștia care au prea multă libertate? Sunt foarte supărat! Poate să-și dea demisia. Nu-l mai văd aici, nu-l mai văd în stare. Noi facem foarte multe eforturi, cheltuim mulți bani, multă pasiune”, spunea Adrian Mititelu.

CEL MAI IMPORTANT MOMENT din startul anului 2024 pentru Rapid: “A FOST O COTITURA”

ADVERTISEMENT
Tags: