Life

Momentul din semifinala Vocea României 2023 care l-a fascinat pe Tudor Chirilă: “Ca un Ferrari pe ploaie”

Tudor Chirilă, profund impresionat de momentul unui concurent de la ”Vocea României”. Ce cuvinte a avut de spus la adresa lui
09.12.2023 | 00:01
Momentul din semifinala Vocea Romaniei 2023 care la fascinat pe Tudor Chirila Ca un Ferrari pe ploaie
Tudor Chirilă, profund impresionat de prestația unui concurent din această seară. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

”Vocea României” a intrat în linie dreaptă pentru aflarea marelui câștigător. Lupta este mai acerbă ca niciodată, atât între concurenți, cât și între jurați. Sincer ca de obicei, Tudor Chirilă își face mereu auzită părerea.

”Vocea României”, pe ultima sută de metri spre aflarea marelui câștigător

”Vocea României” este una dintre cele mai urmărite emisiuni de talente. Acum, mai mult ca niciodată, în fața juraților, dar și a publicul se prezintă cei mai buni concurenți.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, vocile celor care au crezut în visul de a deveni artiști cu fost speciale. Juraților le-a fost greu să își alcătuiască echipele, dar eu reușit. Drumul către marea finală nu este unul ușor, dar merită orice sacrificiu.

În seara acesta, un concurent a reușit să smulgă cele mai frumoase cuvinte de apreciere de la Tudor Chirilă. Artistul este recunoscut pentru sinceritatea lui și nu aruncă niciodată cu vorbe-n vânt.

ADVERTISEMENT

Atunci când Vlad Musta a interpretat piesa ”Purple Rain”, jurații au rămas muți. Irina aproape că avea lacrimi în ochi de cât de emoționant și puternic a fost momentul concurentului.

Vlad Musta l-a lăsat fără cuvinte pe Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a fost și el impresionat de emoția pe care a transmis-o Vlad Musta în platou. Și, pentru că simte persoanele talentate, acesta nu s-a ferit că spună că îl vede în finală.

ADVERTISEMENT

”Piesa aceasta e ca un Ferrari pe ploaie. Foarte frumos”, a spus Tudor, potrivit protv.ro.

Bătălia pentru marele premiu nu va fi deloc una simplă, mai ales că fiecare jurat și-a ales cele mai bune voci în echipă. Lupta pentru concurenți a fost atât de strânsă, încât nu au lipsit nici scandalurile.

La preselecții, Irina Rimes a făcut-o pe Theo Rose să plângă după ce a jignit-o cu perdea. Artista de peste Prut a susținut că muzica pe care o cânta colega ei nu este una care să permită evoluția în carieră.

ADVERTISEMENT

De acord cu ea au fost și Smiley și Tudor Chirilă, iar asta a agitat serios apele în online. Fanii lui Theo Rose s-au activat imediat și au început să o jignească pe Irina Rimes pentru cele spuse.

ADVERTISEMENT