Life

Duetul de la Vocea României care a generat discuții în rândul juraților. Irina Rimes și Theo Rose au avut aceeași părere: ”Nu prea ați comunicat”

Duetul care a generat discuții în rândul juraților de la Vocea României. Ce le-au spus Irina Rimes și Theo Rose unor concurenți.
17.11.2023 | 22:11
Duetul de la Vocea Romaniei care a generat discutii in randul juratilor Irina Rimes si Theo Rose au avut aceeasi parere Nu prea ati comunicat
Irina Rimes și Theo Rose au avut aceeași părere în legătură cu un duet, la Vocea României. Sursa foto: Capturi Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duetul de la Vocea României care a creat discuții în rândul juraților, unde Irina Rimes și Theo Rose au avut aceeași părere. Cele două artiste le-au explicat concurenților ce au greșit.

Duetul de la Vocea României care a generat discuții în rândul juraților. Ce le-au transmis Irina Rimes și Theo Rose concurenților

În ediția din această seară s-a difuzat ultima etapă a Confruntărilor la Vocea României, în care concurenții se duelează. Următoarea etapă este cea a KO-urilor. Concurenții din echipa lui Smiley au făcut senzație în cadrul confruntării difuzate vineri, 17 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Primii care au urcat pe scenă au fost Adrian Galbinu și Giulia Petre. Cei doi au interpretat melodia “All this love”, de JP Cooper, iar vocile lor au cucerit sala. Cu toate acestea, nu au comunicat suficient, după cum au spus jurații.

Irina Rimes a ținut să le atrag atenția celor doi cu privire la acest aspect. Chiar dacă nu a fost o comunicare prea bună între ei, au reușit să-i trezească emoții cântăreței.

ADVERTISEMENT

“Mie mi s-a părut interesant și mi-aș fi dorit să comunicați un pic mai mult, că ați fost lemn, fiecare pe treaba lui. Nu prea ați comunicat, părintele avea poziția lui și tu tot îți trăgeai fustița, să nu fie prea scurtă.

Totuși mi-ați trezit emoții frumoase, a ieșit bine. Eu aș merge cu Dumnezeu că e cel mai sigur”, a spus Irina Rimes la Pro TV, completată imediat de colega ei.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a aprobat-o pe Irina Rimes și a spus că Giulia ar fi câștigat duetul dacă ar fi fost în echipa ei și a lui Horia Brenciu. “Giulia, dacă ai fi fost în echipa noastră tu câștigai duelul ăsta de la început, știi cum? Prin intimidare.

Să arăt eu ca tine și să fiu lângă mine cu un preoțel, dacă nu îi dădeam niște rotocoale, mă puneam în fața lui și gata! Păi ce, mai putea să cânte?”, a spus actrița din “Clanul” despre interpretarea celor doi concurenți.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, glume pe seama lui Theo Rose

Pavel Bartoș a glumit pe seama tinerei cântărețe, spunând că îl intimidează pe Horia Brenciu de fiecare dată. “Theo, tu acest lucru faci cu Brenciu în fiecare clipă, nu vezi că nu mai zice nimic?”, a spus prezentatorul emisiunii.

Theo Rose a continuat și i-a sugerat să repete cu cineva ca Horia Brenciu, nu cu cineva atât de relaxat cum a fost partenerul ei de scenă. Vedeta a făcut și o glumă la adresa colegului ei de la masa juriului.

“Eu zic să nu îți alegi să repeți cu un domn ca Horia Brenciu, tot genul ca părintele trebuie să fie, unul de la 0 trebuie să fie, nu unul care abia așteaptă să îl intimidezi!”, a spus ea.

Smiley a aprobat-o pe Theo Rose în privința Giuliei. Cântărețul le-a spus concurenților de pe scenă că se vede că nu au experiență în a cânta împreună cu cineva. La final, Adrian Galbinu a fost alegerea artistului.

ADVERTISEMENT